Huis > H > Hoe Werk Je Je Icloud Bij?

Hoe werk je je iCloud bij?

Wat heb je nodig? Gelukkig heb je niet al te veel nodig om gebruik te maken van iCloud. Je hebt een werkende internetverbinding en een Apple ID nodig. Gebruikers van Apple hebben vaak al een Apple ID voor het installeren van hun Apple-apparaten aangemaakt, ook als je bijvoorbeeld enkel een Apple TV hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe in te loggen op iCloud?

Ga naar www.icloud.com en open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge, typ vervolgens het e-mailadres van de Apple ID in en druk op de Enter-toets. De code kan op de website worden getypt.

Hoe sla je foto's op in iCloud?

Uw foto's en video's in iCloud bewaren

Aan de slag met iCloud-foto's: Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Schakel iCloud-foto's in.
Hoe kan ik foto's in de cloud bekijken? Toegang tot iCloud-foto's

  1. Open de app Foto's.
  2. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' om uw foto's te bekijken.
  3. Tik op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Gedeelde albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma' te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.

En nog een vraag, wat valt onder documenten in icloud?

Er zijn een paar verschillende soorten documenten die in iCloud kunnen worden opgeslagen:
iWork-documenten: Dit zijn documenten die zijn gemaakt met het iWork-pakket van Apple, waaronder Pages, Numbers en Keynote.
Tekstbestanden: Dit zijn eenvoudige op tekst gebaseerde documenten die kunnen worden gemaakt en bewerkt met een tekstverwerker.
PDF's: Dit zijn PDF-documenten die kunnen worden bekeken en van aantekeningen voorzien met de ingebouwde Voorvertoning-app van macOS.
Afbeeldingen: Dit zijn afbeeldingsbestanden die kunnen worden bekeken en bewerkt met de ingebouwde Foto's-app op macOS. Wat dit betreft, hoe zet ik bestanden in de cloud? Er zijn een paar verschillende manieren om bestanden in de cloud te zetten:
1. U kunt een cloudopslagdienst zoals Dropbox, Google Drive of iCloud gebruiken. Met deze diensten kunt u bestanden van uw computer uploaden naar de cloud en vervolgens toegang krijgen tot die bestanden vanaf elk ander apparaat met een internetverbinding.
2. U kunt een cloudback-updienst zoals Carbonite of Mozy gebruiken. Met deze diensten kunt u regelmatige back-ups van de bestanden van uw computer naar de cloud plannen, zodat als uw computer crasht of verloren gaat, u uw bestanden vanuit de cloud kunt herstellen.
3. U kunt een cloudhostingdienst zoals Amazon Web Services of Microsoft Azure gebruiken. Met deze diensten kunt u bestanden uploaden naar de cloud en ze vervolgens openen via een webbrowser of API.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik foto's van iCloud terug op mijn iPhone?

Foto's op een iPad of iPod touch kunnen worden geĆ¼pload naar de cloud.

Bovendien, hoe zet ik foto's van mijn iphone in icloud?

Op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]'.
  2. Tik op 'iCloud'.
  3. Tik op 'Foto's' en schakel iCloud-foto's in.
Hoe kan ik alle foto's selecteren in iCloud? Ga naar iCloud.com en log in met je Apple ID. Kies voor 'Foto's'. Selecteer de foto's en of video's die je wilt downloaden. Kies 'Selecteer alles' om de hele bibliotheek te selecteren.

Mensen vragen ook: waarom staan niet al mijn foto's in icloud?

Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast 'Foto's' op 'Opties'. Schakel 'Mijn fotostream' in. Sluit iCloud voor Windows en open het opnieuw. Waar vind ik Samsung cloud op mijn telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren om toegang te krijgen tot Samsung Cloud op uw telefoon. Een manier is om de app Instellingen te openen en op de optie Cloud en accounts te tikken. Vanaf hier zou je op de Samsung Cloud optie moeten kunnen tikken. Een andere manier om toegang te krijgen tot Samsung Cloud is door de Galerij-app te openen en op de drie puntjes in de rechterbovenhoek te tikken. Vanaf hier zou je op de Samsung Cloud optie moeten kunnen tikken.

Daarvan, hoe open ik google foto's?

Om Google Foto's te openen, moet u eerst een Google-account hebben. Zodra u zich hebt aangemeld bij uw account, hebt u toegang tot al uw Google-diensten, waaronder Foto's. Om Afbeeldingen te vinden, kunt u door de lijst met Google-services scrollen tot u deze vindt, of u kunt ernaar zoeken in de bovenste balk. Zodra u Foto's hebt gevonden, kunt u erop klikken om het te openen.

Door Brina

Vergelijkbare artikelen

Kan je je Apple ID veranderen? :: Hoe ontkoppel ik mijn oude iPhone?
Handige links