Huis > H > Hoe Kun Je Je Icloud Leegmaken?

Hoe kun je je iCloud leegmaken?

Druk op iCloud. Druk op Beheer opslag. Druk op de app waarvan je de bestanden uit je iCloud opslag wil halen. Druk op Verwijder documenten en gegevens.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe in te loggen op iCloud?

Ga naar www.icloud.com en open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge, typ vervolgens het e-mailadres van de Apple ID in en druk op de Enter-toets. De code kan op de website worden getypt.

Is het mogelijk om iCloud lock te verwijderen?

Het activeringsslot op internet verwijderen als een apparaat offline is

  1. Ga naar www.iCloud.com/find.
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Klik bovenaan op 'Alle apparaten'.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen uit iCloud.
  5. Klik op 'Verwijder uit account'.
Vervolgens, wat gebeurt er als je je icloud verwijderd? Foto's, video's, documenten en andere bestanden in je iCloud Drive worden gewist. Je kunt niet langer berichten of gesprekken ontvangen via iMessage, FaceTime of iCloud Mail. Bij diensten zoals iCloud, App Store, iBook Store, Apple Pay, iTunes Store, Find My iPhone, FaceTime en iMessage kun je niet meer inloggen.

Wat dit betreft, hoe verwijder ik mijn iphone uit icloud?

Om uw iPhone uit iCloud te verwijderen, gaat u naar Instellingen > iCloud, tikt u op Account verwijderen en vervolgens op Verwijderen uit mijn iPhone. Hoe kun je foto's uit iCloud verwijderen? Er zijn twee manieren om foto's uit iCloud te verwijderen. De eerste manier is om naar de iCloud-website te gaan en u aan te melden met uw Apple ID. Zodra u bent aangemeld, klikt u op het pictogram Foto's. U ziet alle foto's die momenteel in iCloud zijn opgeslagen. Om een foto te verwijderen, gaat u met de muis over de foto en klikt u op het prullenbakpictogram.
De tweede manier om foto's uit iCloud te verwijderen is door naar de Instellingen-app op je iPhone te gaan. Tik op je naam bovenaan het scherm en tik vervolgens op iCloud. Tik op de app Foto's en tik vervolgens op de optie om te selecteren welke foto's je naar je toestel wilt downloaden. Tik op het prullenbakpictogram naast een foto die je wilt verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik foto's van iCloud terug op mijn iPhone?

Foto's op een iPad of iPod touch kunnen worden geüpload naar de cloud.

Trouwens, waar kan ik zien wat er in de cloud staat?

Met iCloud Drive kunt u bestanden online opslaan en uitwisselen. Deze bekijkt en bewerkt u via de app Bestanden op de iPad/iPhone, via de map iCloud Drive op de Mac en via de Verkenner als u iCloud Drive op de Windows-pc hebt gezet. Ook de website iCloud.com geeft toegang tot iCloud Drive. Dus, hoe kun je een iphone resetten zonder apple id? iPhone fabrieksinstellingen zonder Apple ID of toegangscode

  1. Ga naar 'Instellingen'
  2. Klik op uw naam bovenin het scherm.
  3. Kies 'Wachtwoord en beveiliging' en selecteer vervolgens 'Wijzig wachtwoord'
  4. U moet nu uw toegangscode invoeren om uw wachtwoord bij te werken.

Je kunt ook vragen hoeveel kost icloud eraf halen?

iCloudAppleiCloud

iCloud

iPhone unlockPrijzen
iPhone 6S / plus€95,-
iPhone 7 / plus€120,-
iPhone 8 / plus€120,-
iPhone X/Xr/Xs/Xs/Max€149,-
Wat dit betreft, hoe kan je apple id verwijderen zonder wachtwoord? Als u uw wachtwoord niet hebt, is er helaas geen manier om uw Apple ID te verwijderen. U moet uw wachtwoord opnieuw instellen om uw account te verwijderen.

Wat is iCloud en hoe werkt het?

iCloud is een cloudopslag- en cloudcomputingdienst van Apple Inc. die op 12 oktober 2011 is gelanceerd. In februari 2016 had de dienst 782 miljoen gebruikers. De dienst biedt zijn gebruikers een manier om gegevens zoals documenten, foto's en muziek op externe servers op te slaan en te downloaden naar iOS-, macOS- of Windows-apparaten, om gegevens te delen en te verzenden naar andere gebruikers, en om hun Apple-apparaten te beheren in geval van verlies of diefstal.
Met iCloud kunnen gebruikers ook back-ups van hun apparaten maken in de cloud, deze vanuit de cloud herstellen en synchroniseren met meerdere apparaten. iCloud biedt ook een platform voor ontwikkelaars om hun eigen cloudgebaseerde applicaties te maken.

Door Jessee Armenakis

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je een Herstelcode? :: Waarom kan ik niet inloggen op mijn Apple ID?
Handige links