Huis > W > Welke Imac Als Tweede Scherm?

Welke iMac als tweede scherm?

De volgende iMac modellen zijn geschikt om te gebruiken als extern scherm voor je MacBook (of een andere iMac): iMac (27-inch, Eind 2009) iMac (27-inch, Mid 2010) iMac (Mid 2011-Mid 2014)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe Mac scherm dupliceren?

Kies op de Mac Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren', klik op 'Beeldschermen' en klik vervolgens op 'Beeldscherminstellingen'. Selecteer je beeldscherm en kies 'Synchrone weergave voor [naam beeldscherm]' uit het venstermenu. Hoe tweede scherm aansluiten op iMac? Op een iMac, Mac mini, MacBook Air en de 13-inch MacBook Pro kunt u één extern beeldscherm aansluiten via een van de Thunderbolt-/USB 4-poorten. Op een iMac sluit u het beeldscherm aan op een van de poorten met het Thunderbolt-symbool . Op een Mac mini kunt u een tweede beeldscherm aansluiten op de HDMI-poort.

Kun je 2 Macs aan elkaar koppelen?

Ja, u kunt twee Macs aan elkaar koppelen via een aantal methoden. Een populaire methode is het gebruik van de ingebouwde AirDrop-functie van Apple om draadloos bestanden over te dragen tussen de twee Macs. Een andere methode is om de twee Macs met elkaar te verbinden via een kabel, zoals een Thunderbolt-kabel, en vervolgens de functie Bestandsdeling in macOS te gebruiken om bestanden tussen de twee computers over te dragen. Bovendien, kan je 2 macs aan elkaar koppelen? Ja, u kunt twee Macs aan elkaar koppelen met een technologie die Thunderbolt heet. Thunderbolt is een snelle interface waarmee u twee Macs met elkaar kunt verbinden en gegevens tussen hen kunt overdragen met snelheden tot 10 Gbps.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Trouwens, welke monitor voor mac?

Een MacBook maakt gebruik van een Retina beeldscherm. Dit heeft een zeer hoge pixeldichtheid, wat betekent dat je beelden haarscherp ervaart. Als je een beeldweergave wilt die net zo scherp is als je MacBook, dan kies je voor een 4K of 5K beeldscherm. Elke MacBook kan 4K weergeven op een monitor. Men kan zich ook afvragen: wat is een thunderbolt 2 aansluiting? Apparaat één is verbonden met de computer middels een Thunderbolt kabel. Apparaat twee wordt aangesloten door de uitgaande poort van apparaat één te verbinden met de inkomende poort van apparaat twee. Dit kan wel tot zes apparaten!

Hoe synchroniseer ik mijn MacBook met mijn iMac?

Zie Inleiding tot het synchroniseren van je Mac en je mobiele apparaten.

  1. Verbind je apparaat met de Mac.
  2. Selecteer in de Finder op je Mac het apparaat in de navigatiekolom van de Finder.
  3. Klik op 'Algemeen' in de knoppenbalk.
  4. Selecteer in het gedeelte 'Opties' de gewenste opslagopties:
  5. Klik op 'Pas toe'.
Men kan zich ook afvragen: hoe macbook scherm delen met tv? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw MacBook-scherm kunt delen met een tv. De meest gebruikelijke en eenvoudige manier is het gebruik van een HDMI-kabel. U kunt de HDMI-kabel van uw MacBook op de TV aansluiten en de TV zal weergeven wat er op het scherm van uw MacBook staat.
Een andere manier om je MacBook scherm te delen met een TV is door gebruik te maken van Apple TV. Met Apple TV kun je draadloos materiaal van je MacBook naar je TV streamen. Hiervoor heb je een Apple TV en een MacBook nodig die compatibel is met AirPlay.
Tot slot kun je ook een kabel gebruiken om je MacBook op je tv aan te sluiten. Er zijn een paar verschillende soorten kabels die je kunt gebruiken, zoals DVI, VGA of Thunderbolt. Elk type kabel heeft zijn eigen instructies, dus raadpleeg de handleiding van je tv om te zien welke kabel je nodig hebt en hoe je hem moet aansluiten.

Dit in overweging nemend, hoe scherm delen hdmi mac?

U kunt uw scherm op verschillende manieren delen met anderen via een HDMI-verbinding op uw Mac. Eén manier is het gebruik van een programma als QuickTime Player, dat vooraf is geïnstalleerd op alle Mac-computers. Open hiervoor QuickTime Player en klik op het menu "Bestand". Selecteer vervolgens "Nieuwe filmopname" in het uitklapmenu. Er wordt een nieuw venster geopend waarin je de ingebouwde camera van je Mac zou moeten zien verschijnen. Klik op de pijl naast de knop "Opnemen" en selecteer uw HDMI-uitgang in het uitrolmenu. Zo kunt u alles op uw scherm met anderen delen.
Een andere manier om uw scherm te delen via een HDMI-verbinding is het gebruik van een programma als Skype. Skype is een programma waarmee u videogesprekken kunt voeren met andere mensen. Om Skype te gebruiken voor het delen van uw scherm, moet u een webcam op uw computer hebben aangesloten. Zodra u een webcam hebt ingesteld, opent u het Skype-programma en klikt u op het menu "Contacten". Klik vervolgens op de optie "Een contact toevoegen" en typ de Skype-gebruikersnaam van de persoon met wie u uw scherm wilt delen. Zodra u de persoon als contactpersoon hebt toegevoegd, klikt u op zijn naam in de lijst "Contacten" en vervolgens op de knop "Videogesprek". Dit start een videogesprek en u kunt uw scherm delen met de andere persoon.

Door Amelie

Vergelijkbare artikelen

Hoe scherm delen Apple? :: Wat is het voordeel van een iMac?
Handige links