Huis > H > Hoe Scherm Delen Apple?

Hoe scherm delen Apple?

Schermdeling in- of uitschakelen op de Mac

  1. Kies op de Mac Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Delen' .
  2. Als Extern beheer is ingeschakeld, schakel je dit uit.
  3. Schakel het aankruisvak 'Schermdeling' in.
  4. Om aan te geven met wie je je scherm wilt delen, selecteer je een van de volgende opties:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoeveel schermen kan ik aansluiten op mijn MacBook?

Voor Mac-computers met Thunderbolt 4- (USB-C) en HDMI-poorten: Afhankelijk van het model van je Mac kun je tot vier externe beeldschermen op de Mac aansluiten. Zie het Apple Support-artikel Een beeldscherm aansluiten op uw Mac. En nog een vraag, hoe gebruik ik mijn ipad als 2e scherm? Met Sidecar kan je draadloos of via een snoer jouw iPad omtoveren in een tweede scherm door via de AirPlay-knop de iPad te selecteren. Ook kan je de iPad via de systeemvoorkeuren selecteren. Je kan nu je iPad gebruiken als tweede scherm en direct vensters naar de iPad slepen.

Kan je een Mac mini aansluiten op een iMac?

Ja, u kunt een Mac mini aansluiten op een iMac. U kunt dit doen door de Mac mini met een Thunderbolt-kabel aan te sluiten op de Thunderbolt-poort van de iMac. Wat kan je doen met een oude Mac? Er zijn een aantal dingen die je met een oude Mac kunt doen. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als server, mediacentrum of desktopcomputer. Je kunt er ook Linux op installeren of hem gebruiken als bestandsserver. Bovendien kun je hem gebruiken om gegevens op te slaan of als back-upapparaat.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Trouwens, welke monitor voor macbook air?

Bij hedendaagse MacBooks kun je drie soorten aansluitingen tegenkomen. Thunderbolt 3 is het handigst. Deze aansluiting vind je op elke MacBook Pro vanaf 2016 en op de MacBook Air vanaf 2018. Hierop kun je elk type monitor met een Thunderbolt 3- of USB-C-poort rechtstreeks aansluiten. Welke monitor is geschikt voor Mac mini? Op een Mac mini met de M1-chip kun je één extern beeldscherm tot 6K aansluiten via een Thunderbolt 3-poort (USB-C) en één extern beeldscherm tot 4K via de HDMI 2.0-poort.

Wat dit betreft, welke monitor voor mac mini m1?

Beste 4K-monitor voor Mac Mini - DELL U2720Q 4K

De Dell U2720Q 4K Ultra HD 27-inch LED-monitor is ideaal voor het bekijken van films, surfen op internet en het spelen van uw favoriete games.
Is Thunderbolt gelijk aan USB-C? Thunderbolt is een eigen interface ontwikkeld door Intel die ongelooflijk snelle gegevensoverdrachtsnelheden mogelijk maakt. Thunderbolt 3 is de nieuwste versie van de Thunderbolt-interface en maakt gebruik van dezelfde fysieke connector als USB Type-C. Dit betekent dat een Thunderbolt 3-kabel kan worden gebruikt om een Thunderbolt-apparaat aan te sluiten op een USB-C-poort. Thunderbolt 3 is echter niet hetzelfde als USB-C en biedt een aantal voordelen ten opzichte van USB-C. Thunderbolt 3 heeft een maximale gegevensoverdrachtsnelheid van 40Gbps, terwijl USB-C een maximale gegevensoverdrachtsnelheid van 10Gbps heeft. Thunderbolt 3 ondersteunt ook stroomlevering tot 100W, terwijl USB-C slechts stroomlevering tot 60W ondersteunt. Ten slotte kan Thunderbolt 3 worden gebruikt om twee 4K-schermen of één 5K-scherm aan te sluiten, terwijl USB-C alleen kan worden gebruikt om één 4K-scherm aan te sluiten.

Is Thunderbolt 2 hetzelfde als mini DisplayPort?

Nee, Thunderbolt 2 is niet hetzelfde als mini DisplayPort. Thunderbolt 2 is een eigen interface die is ontwikkeld door Intel en Apple. Het wordt gebruikt voor het aansluiten van snelle randapparatuur, zoals externe harde schijven en videokaarten, op een computer. Thunderbolt 2 heeft een maximale gegevensoverdrachtsnelheid van 20 Gbps, terwijl mini DisplayPort een maximale gegevensoverdrachtsnelheid van 10 Gbps heeft.

Door Batsheva

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel schermen kan ik aansluiten op mijn MacBook? :: Welke iMac als tweede scherm?
Handige links