Huis > H > Hoe Zet Je Een Imovie Om Naar Mp4?

Hoe zet je een iMovie om naar MP4?

Laatste manier-Converteer uw iMovie-video naar MP4 met externe tool

  1. Stap 1. Start de VideoSolo Video Converter Ultimate.
  2. Stap 2. Importeer de geëxporteerde iMovie-video.
  3. Stap 3. Specificeer het uitvoerformaat.
  4. Stap 4. Converteer de geëxporteerde iMovie-video naar MP4.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet je een imovie op een usb?

Klik op het bureaublad, zodat u zeker weet dat u in de Finder bent, en kies vervolgens 'Ga' > 'Thuismap' in de menubalk bovenaan het scherm. Open de map 'Films' en sleep het bestand 'iMovie-bibliotheek' naar de externe harde schijf. Waar wordt de data van iMovie opgeslagen? De gegevens voor iMovie worden opgeslagen in de map Movies in de thuismap van de gebruiker. Als de gebruiker meerdere iMovie-projecten heeft, heeft elk project zijn eigen map Movies.

Hoe een film delen?

Er zijn een aantal manieren om een film te delen. Eén manier is om het te posten op een website voor het delen van video's, zoals YouTube of Vimeo. Een andere manier is om het op een social media site te plaatsen, zoals Facebook of Twitter. Tot slot kun je het filmpje naar een vriend of familielid e-mailen. En nog een vraag, is mp4 geschikt voor imovie? Ja, MP4-bestanden zijn compatibel met iMovie. iMovie kan MP4-videobestanden importeren en projecten exporteren als MP4-bestanden.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Dienovereenkomstig, hoe wmv afspelen op mac?

Hoe een WMV-bestand op Mac te openen met VLC Media Player. VLC Media Player is een gratis en open-source video- en audio-afspeeltool waarmee u video's in alle populaire formaten kunt afspelen, waaronder WMV, MP4, AVI, FLV en meer. Het biedt een Mac-versie zodat u probleemloos van WMV-bestanden op Mac kunt genieten. Bovendien, kan je een imovie bestand delen? Een film versturen via e-mail

Selecteer in de projectkiezer het iMovie-project dat u wilt versturen, klik op de knop 'Meer' en kies 'Deel project'. Als u een project aan het bewerken bent, klikt u op de Deel-knop . Klik op 'E-mail'. Klik op 'Deel'.

Kan je iMovie bibliotheek verwijderen?

Ga naar je Movies-map in de homedirectory. Sleep de iMovie-bibliotheek handmatig naar de externe schijf. Wacht tot het kopieerproces is voltooid en open vervolgens het bestand in iMovie om te controleren of alles goed werkt. Als er geen problemen zijn, verwijdert u het oude iMovie-bibliotheekbestand. Wat is iMovie theater? iMovie Theater is een functie in de iMovie-app waarmee je je films op je apparaat kunt bekijken. Je kunt je films ook delen met anderen via AirPlay.

Bovendien, waar vind ik imovie op mijn mac?

iMovie is een videobewerkingsprogramma dat beschikbaar is in de Mac App Store.

Door Eadmund

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een filmpje van iMovie op YouTube? :: Hoe maak je een img bestand?
Handige links