Huis > H > Hoe Zet Je Een Filmpje Van Imovie Op Youtube?

Hoe zet je een filmpje van iMovie op YouTube?

Gebruik deze stappen om te delen vanuit iMovie 10.2.2 of hoger:

  1. Open uw project in iMovie en klik op de knop 'Deel' .
  2. Klik op 'YouTube en Facebook'.
  3. Klik op het venstermenu 'Resolutie' en kies een formaat voor de video.
  4. Kies de locatie waar u het videobestand wilt bewaren en klik op 'Bewaar'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Hoe kan ik een video doorsturen?

Er zijn grofweg vier manieren die je kunt volgen om een video via de mail te sturen.

  1. De link + foto methode. De meest toegankelijke methode is de link + foto methode.
  2. Een video versturen met GIFje als clickbait.
  3. Het gebruiken van een YouTube link.
  4. Het toevoegen van een MP4 bestandje.
Hoe stuur je lange videos? Hoe verzend ik een video van 20 minuten of langer? Je kunt video's van elke grootte verzenden met Dropbox. Verstuur een video van 20 minuten of een video van een uur, het maakt niet uit. Je kunt een gedeelde link maken en deze verzenden via e-mail, chat of sms voor een eenvoudige bestandsoverdracht.

Hoe kan ik een filmpje versturen via WhatsApp?

Er zijn twee manieren om een video te versturen via WhatsApp. De eerste manier is om een video op te nemen binnen de WhatsApp-app en deze vervolgens te versturen. Open hiervoor een chatvenster en tik op het camerapictogram. Tik vervolgens op het videocamerapictogram om over te schakelen naar de videomodus. Neem je video op en tik vervolgens op de verzendknop.
De tweede manier om een video te versturen via WhatsApp is door een vooraf opgenomen video te uploaden vanaf je apparaat. Om dit te doen, open je een chatvenster en tik je op het bijlagepictogram. Selecteer vervolgens de video die je wilt uploaden en tik op de knop Verzenden. Hoe kan ik WMV bestanden afspelen? Er zijn een paar manieren om WMV-bestanden af te spelen. Eén manier is om de Windows Media Player te gebruiken die in het Windows-besturingssysteem zit. Een andere manier is om een mediaspeler te gebruiken die het WMV-bestandsformaat ondersteunt, zoals de VLC Media Player.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Je kunt ook vragen hoe wmv omzetten naar mp4?

WMVMP4converteren

Op Windows:

  1. Start VLC op de Windows-pc.
  2. Klik in de menubalk op Media.
  3. Selecteer Converteren/Opslaan.
  4. Klik op Toevoegen en blader op de computer naar de bestanden die u wilt opnemen.
  5. Klik op de knop Converteren/Opslaan.
Hoe open ik een WMA bestand? Hoe open je een WMA-bestand?
  1. Stap 1. Installeer Windows Media Player software.
  2. Stap 2. Controleer de versie van Windows Media Player en werk deze indien nodig bij.
  3. Stap 3. Stel de standaardapplicatie in om WMA-bestanden te openen naar Windows Media Player.
  4. Stap 4. Controleer of WMA niet defect is.

Hoe verwijder je iets uit iMovie?

Selecteer het fragment of het bereik met beelden dat u wilt verwijderen en druk vervolgens op de Delete-toets, kies 'Wijzig' > 'Verwijder selectie' of kies 'Wijzig' > 'Verwijder geheel fragment'. U vindt het Wijzig-menu in de lichtgrijze balk boven aan het scherm. En nog een vraag, waarom werkt imovie niet meer? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom iMovie niet naar behoren werkt. Een mogelijkheid is dat het programma niet compatibel is met de meest recente versie van macOS. Een andere mogelijkheid is dat er een aantal corrupte voorkeursbestanden aan iMovie zijn gekoppeld. Ten slotte is het ook mogelijk dat er enkele corrupte mediabestanden zijn die door iMovie worden gebruikt.

Vervolgens, hoe maak ik een filmpje met mijn macbook?

Het proces voor het maken van een film op een Macbook is relatief eenvoudig. Eerst moet u uw videomateriaal en afbeeldingen verzamelen. Zodra je al je materiaal hebt, moet je een videobewerkingsprogramma downloaden. Zodra de software is geïnstalleerd, kunt u beginnen met het importeren van uw inhoud en het monteren van uw film. Als u tevreden bent met uw eindproduct, kunt u uw film exporteren naar een formaat dat kan worden afgespeeld op een computer of televisie.

Door Craw Gadwah

Vergelijkbare artikelen

Is iMovie gratis? :: Hoe zet je een iMovie om naar MP4?
Handige links