Huis > H > Hoe Log Je In Op Je Modem?

Hoe log je in op je modem?

Om in te loggen op je router ga je in je browser naar http://192.168.2.254/. Vervolgens zie krijg je een inlogvenster te zien op je scherm: Als je het wachtwoord van het modem niet zelf hebt aangepast, log je in met de Gebruikersnaam 'Admin'. Het veld wachtwoord laat je leeg.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk modem gebruikt T-Mobile voor glasvezel?

T-Mobile levert de Zyxel T-54 aan klanten met nieuwe glasvezelverbindingen. Er is een dualband modem met ondersteuning.

Dienovereenkomstig, wat is het wachtwoord van mijn modem?

Wachtwoord modem/router instellen

  • Voer het standaardadres van het apparaat in de browser in. Doorgaans is dat 192.168.0.1 of 192.168.1.1.
  • Log in met de standaardinloggegevens. Meestal is de gebruikersnaam 'admin' en het wachtwoord ook 'admin'.
  • Zoek in het menu naar 'Administration' of iets dergelijks.
Kan niet inloggen op de Connectbox? Wanneer je WiFi-instellingen wijzigt op een apparaat dat verbonden is via WiFi, dan kan de verbinding automatisch verbroken worden, wat resulteert in de foutmelding in de screenshot. Voor nu is het modem opnieuw opstarten de enige snelle manier om weer te kunnen inloggen.

Bovendien, hoe log ik in op kpn box 12?

Om in te loggen op kpn box 12, moet u de gebruikersnaam en het wachtwoord gebruiken dat u bij uw registratie voor de dienst werd meegedeeld. Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kunt u contact opnemen met de klantenservice voor hulp. Hoe kom je in de Ziggo modem? De eenvoudigste manier om in het Ziggo modem te komen is door het standaard wachtwoord te gebruiken. Als je het wachtwoord niet hebt gewijzigd, is het standaard wachtwoord 1234.

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit je een router aan op een modem?

Gebruik een netwerkkabel om de modem met de router te verbinden. Wacht tot de modem volledig is opgeladen voordat u hem inschakelt. Zet vervolgens het internet aan. Je zult verbinding kunnen maken met het draadloze netwerk dat je herkent aan de naam die je het hebt gegeven.

Wat kan iemand met het wachtwoord van mijn router?

Iedereen heeft toegang tot gedeelde bestanden, printers en apparaten in jouw netwerk. Je computers zijn makkelijker te infecteren met een virus of te gebruiken voor aanvallen. Iedereen kan jouw internetverkeer onderscheppen en je berichten en inloggegevens buitmaken. En nog een vraag, waarom wachtwoord modem veranderen? Door het veranderen van het wachtwoord voor de wifi verbinding, zullen alle apparaten die draadloos verbinding maken met de router niet langer verbonden zijn.

Hoe reset ik Connectbox?

Voor een herstel naar de fabrieksinstellingen (ook wel een factory reset) houdt je het kleine knopje aan de achterkant van het modem ingedrukt tot alle LED-lampjes 1 keer knipperen. Je kunt dit knopje het beste indrukken met een paperclip, naald, satéprikker of iets dergelijks. En nog een vraag, hoe reset ik mijn ziggo modem? Aangenomen dat u instructies wilt voor het resetten van uw Ziggo modem:
Zoek eerst de reset-knop op de achterkant van uw modem. Gebruik vervolgens een paperclip of pen om de resetknop 15 seconden ingedrukt te houden. Laat ten slotte de knop los en wacht tot de modem opnieuw opstart.

Welke Ziggo modem heb ik?

Het eerste wat u moet doen is het modelnummer van uw modem vinden. Dit is meestal te vinden op een etiket aan de achterkant of onderkant van de modem. Zodra je het modelnummer hebt, kun je een online zoekmachine gebruiken om erachter te komen welke Ziggo-modem je hebt.

Door Nola

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet inloggen op Outlook? :: Waarom gaat mijn telefoon niet automatisch op wifi?
Handige links