Huis > H > Hoe Kan Ik In Mijn Kpn Modem Komen?

Hoe kan ik in mijn kpn modem komen?

Welk modem heb je? De Experia Box v10A en de KPN Box 12 hebben een etiket aan de achterzijde waar het Admin password op staat. Bij de oudere modems laat je de eerste keer het wachtwoordveld leeg, dan zal je gedwongen worden om een nieuw, zelf bedacht wachtwoord in te voeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kom ik in mijn ziggo modem?

Inloggen op je wifi-modem. Typ http://192.168.178.1 in de adresbalk van je browser en druk op Enter. Dienovereenkomstig, hoe kun je inloggen op je router? Neem de volgende stappen:

  1. Druk op Windows toets + R.
  2. Tik CMD en druk op Enter.
  3. Typ ipconfig en kijk wat er bij Default gateway staat.
  4. Vul dit nummer in de adresbalk van je browser.
  5. Achterhaal het wachtwoord en gebruikersnaam van je router.

Waar vind ik de router op mijn pc?

Een pc heeft geen router. Een router is een netwerkapparaat dat twee netwerken met elkaar verbindt, zoals een LAN en internet. Pc's worden met een router verbonden via een Ethernet-kabel of een draadloze verbinding. Je kunt ook vragen hoe kom ik achter mijn externe ip-adres? Er zijn een paar manieren om uw externe IP-adres te vinden. Eén manier is om naar een website te gaan die je je IP-adres laat zien, zoals whatismyip.com. Een andere manier is om met het opdrachtprompt "curl" uw IP-adres op te halen van een server die het u toont, zoals icanhazip.com.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dienovereenkomstig, hoe sluit ik mijn kpn modem aan?

2.Modem aansluiten en opstarten

  1. Haal de stroomadapter van je modem uit het stopcontact.
  2. Verwijder de DSL kabel tussen het koper aansluitpunt en de modem.
Vervolgens, hoe log ik in kpn box 12? Inloggen KPN Box 12

Klik op deze link mijnmodem. kpn om via je browser zoals 'Internet Explorer' in te loggen. (Het standaard wachtwoord staat bij 'Admin password' op de sticker achter op je KPN Box 12).

Wat dit betreft, kan ik mijn ziggo modem vervangen?

Ja, dat kan. Je moet dan natuurlijk wel een abonnement hebben voor onze telefoniedienst: Ziggo Vast Bellen. Ook is het belangrijk om te controleren of je eigen modem specifiek de telefoniedienst van Ziggo ondersteunt. Vraag dit na bij de fabrikant voor je het modem aanschaft. Hoe maak ik een wifi verbinding? Ervan uitgaande dat u verbinding wilt maken met een wifi-netwerk:
1. Zorg ervoor dat het apparaat waarmee u verbinding probeert te maken met de wifi binnen het bereik van de router is.
2. Open de lijst met beschikbare netwerken en selecteer de naam van het netwerk waar u zich bij wilt aansluiten.
3. Voer het wachtwoord voor het netwerk in als daarom wordt gevraagd.
4. 4. Klik op "Verbinden".

Hoe lang duurt opstarten modem Ziggo?

Ziggo is een Nederlandse internetprovider die kabeltelevisie, breedbandinternet en telefoondiensten aanbiedt. Het is de grootste aanbieder van kabeltelevisie en breedbandinternet in Nederland.
Het opstarten van de modem van Ziggo duurt ongeveer twee minuten.

Door Craner

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet in mijn router komen? :: Wat kun je aanpassen in de BIOS?
Handige links