Huis > W > Wat Is Een Inspringende Regel?

Wat is een inspringende regel?

Als u de eerste regel van een alinea wilt laten inspringen, plaatst u de cursor aan het begin van de alinea en drukt u op de tabtoets. Wanneer u op Enter drukt om de volgende alinea te beginnen, wordt de eerste regel ingesprongen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe bereken je de 5 5 regel?

Je laagste cijfers in je eindcijfers zijn misschien niet te laag als je maar een 5 hebt voor je kernvakken.

Hoe moet je inspringen bij word?

Selecteer OK.

  1. Selecteer de alinea die u verkeerd-om wilt laten inspringen.
  2. Ga naar Opmaak >alinea.
  3. Selecteer onder Speciaaleen van de volgende inspringingsstijlen: Ophangen. Eerste regel. Geen.
  4. Selecteer OK.
Wat betekent het inspringen van een tekst? inspringen = Het aangeven van een nieuwe alinea door de eerste regel van deze alinea zoveel naar rechts te laten beginnen (inspringen) als de grootte van het corps. inspringen = inspringen werkw.

Wat doet een inspringing?

In veel programmeertalen wordt een inspringing gebruikt om een blok code aan te geven. In Python, bijvoorbeeld, wordt code die vier spaties inspringt beschouwd als deel van hetzelfde blok. Inspringen kan worden gebruikt om code leesbaarder te maken door verwante code te groeperen. Wat is een paragraaf voorbeeld? Een paragraaf is een eenheid van tekst die gewoonlijk ten minste één volledige zin bevat. Alinea's worden gebruikt om grotere stukken tekst op te splitsen en de lezers te helpen een tekst te begrijpen door deze op te delen in kleinere, beter hanteerbare eenheden. Alinea's kunnen verschillende lengtes hebben, maar zijn vaak vier tot vijf zinnen lang.

Gerelateerde artikelen

Wat is de regel van derden bij fotografie?

De regel van derden maakt het mogelijk een onderwerp op een snijpunt in een foto te plaatsen. De foto is verdeeld in drie gelijke gebieden. Het raster bestaat uit twee verticale lijnen en twee horizontale lijnen.

Hoe maak je een Blokcitaat in Word?

Gebruik van de liniaalbalk. In eerdere edities van Microsoft Word was de eenvoudigste manier om een ​​blokcitaat aan een Word-document toe te voegen om de liniaalbalk te gebruiken, die de marges en streepjes in gebruik toont. De Ruler-balk is echter niet langer standaard zichtbaar in meer recente versies. Trouwens, hoe doe je tabs in word? Een tabstop instellen

  1. Ga naar Start en selecteer het startpictogram voor het dialoogvenster Alinea .
  2. Selecteer Tabbladen.
  3. Typ in het veld Tabstoppositie een maateenheid op de positie waarop u de tabstop wilt plaatsen.
  4. Selecteer een uitlijning.
  5. Selecteer een Leider als u er een wilt.
  6. Selecteer Instellen.
  7. Selecteer OK.

Dienovereenkomstig, hoe inspringen word macbook?

Selecteer de tekst die u wilt aanpassen. Ga naar Start en selecteer regel-en alinea-afstand > Opties voor regelafstand onder in het menu. Het dialoogvenster Alinea wordt geopend. Selecteer de gewenste opties op het tabblad Inspringingen en afstand en klik op OK. Hoe maak je een Blokcitaat? In HTML wordt een blockquote gewoonlijk aangegeven met de tag

. De inhoud van de blockquote wordt meestal ingesprongen ten opzichte van de omringende tekst. Je kunt de tag
ook gebruiken om een expliciete oorsprong voor het citaat aan te geven, met behulp van het kenmerk cite. Bijvoorbeeld:

Al 50 jaar beschermt het WWF de toekomst van de natuur. Het WWF is 's werelds grootste natuurbeschermingsorganisatie, werkt in 100 landen en wordt gesteund door 1,2 miljoen leden in de Verenigde Staten en bijna 5 miljoen wereldwijd.

In het bovenstaande voorbeeld bevat het blockquote element het cite attribuut, waarvan de waarde de URL is van de pagina waar het citaat vandaan komt.

Wat is verkeerd-om inspringen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het is een kwestie van persoonlijke stijl. Sommige mensen geven er echter de voorkeur aan hun code te laten inspringen zodat deze gemakkelijker te lezen is, terwijl anderen hun code liever beknopter houden.

Door Reynard Booska

Vergelijkbare artikelen

Hoe alineas maken? :: Hoe inspecteer je op safari?
Handige links