Huis > H > Hoe Inspecteer Je Op Safari?

Hoe inspecteer je op safari?

SafariSafari

  1. Ga naar de pagina. Ga naar de pagina waarvan u de elementen wilt controleren.
  2. Klik met de rechtermuisknop. Klik met de rechtermuisknop op die pagina op een deel ervan.
  3. Selecteer Inspecteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je adblocker uit op safari?

Ga naar 'Instellingen' op je iPad of iPod touch.

Waarom kan ik niet inspecteren op mijn Chromebook?

Ga in Google Chrome naar de pagina die je wilt aanpassen en doe ergens in het venster een rechter muisklik. In het optiemenu staat Element Inspecteren helemaal onderaan. Zoek de regel met de code voor datgene dat je wilt aanpssen. Hieronder is de regel geselecteerd in het venster van Element Inspecteren. Vervolgens, hoe open je inspecteren op chromebook? Er verschijnt een 'inspectie-kolom' aan de rechterkant van je scherm. Je kunt deze kolom ook openen middels een snelkoppeling op je toetsenbord. De snelkoppeling is ⌥ Option + ⌘ Cmd + I op een Mac, en Ctrl + Alt + I in Windows.

Mensen vragen ook: wat is f12 op chromebook?

De f12-toets op een Chromebook opent de Chrome Developer Tools. Dit is een reeks tools voor het schrijven en debuggen van webpagina's die in Google Chrome zijn ingebouwd. Met de Developer Tools kunt u HTML, CSS en JavaScript op een webpagina inspecteren, bewerken en debuggen. Welke sneltoetsen zijn er? Sneltoetsen zijn sets van een of meer toetsen die een vooraf gedefinieerde functie binnen een softwareprogramma uitvoeren. Ze worden meestal geactiveerd door een specifieke combinatie van toetsen tegelijk of na elkaar in te drukken.
Er zijn letterlijk honderden sneltoetsen die in verschillende softwareprogramma's kunnen worden gebruikt. Enkele van de meest gebruikte sneltoetsen zijn:
Ctrl+C (kopiëren)
Ctrl+V (plakken)
Ctrl+X (knippen)
Ctrl+Z (ongedaan maken)
Ctrl+Y (opnieuw doen)
Ctrl+S (opslaan)
Ctrl+P (afdrukken)
Dit zijn maar een paar voorbeelden van sneltoetsen die in veel verschillende softwareprogramma's worden gebruikt. Afhankelijk van het programma dat u gebruikt, zijn er tientallen of zelfs honderden verschillende sneltoetsen beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je favorieten op safari?

Als u een bladwijzer in de Safari-app op Mac wilt verwijderen, moet u op de knop 'Navigatiekolom' in de werkbalk klikken en de Control-toets ingedrukt houden. Selecteer 'Verwijderen'.

Dienovereenkomstig, hoe inspecteren op iphone?

Hoe inspecteer je een element met je iPhone.

  1. Open Instellingen.
  2. Ga dan naar Safari.
  3. Veeg omlaag naar de onderkant van de pagina.
  4. Open het menu Geavanceerd.
  5. Hier moet u Web Inspector inschakelen.
Dienovereenkomstig, hoe doe je element inspecteren op mac? Je kunt ook de toetscombinatie Option+Command+U gebruiken. De broncode verschijnt nu in een apart venster onderin het scherm. Je kunt ook de eerder genoemde methode met de rechtermuisklik gebruiken en Toon paginabron kiezen (of Inspecteer element) als je de code van een specifiek onderdeel wilt bekijken.

Waar zit instellingen op Chromebook?

Druk op de aan/uit-knop van je nieuwe Chromebook om Chrome OS te starten. Vervolgens zie je een welkomstvenster waar je taal, toetsenbordinstellingen en je wifi netwerk instelt. Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je touchscreen niet meer werkt op chromebook? Als uw touchscreen niet meer werkt op uw Chromebook, zijn er een paar dingen die u kunt proberen om het probleem op te lossen. Probeer eerst uw Chromebook opnieuw op te starten om te zien of dat het probleem verhelpt. Zo niet, probeer dan het scherm schoon te maken met een zachte, droge doek om vuil en stof te verwijderen dat het touchscreen kan verstoren. Als deze twee oplossingen niet werken, kunt u proberen uw Chromebook te resetten naar de fabrieksinstellingen. Als geen van deze oplossingen werkt, kunt u contact opnemen met Google of de fabrikant van uw Chromebook voor verdere hulp.

Trouwens, waar vind ik het klembord op mijn chromebook?

Het klembord op een chromebook bevindt zich in de rechterbovenhoek van het scherm, naast de avatar van het account. Klik op het klembordpictogram om het te openen.

Door Schellens

Vergelijkbare artikelen

Wat is een inspringende regel? :: Wat betekent iets insluiten?
Handige links