Huis > H > Hoe Deel Je Een Bericht In Je Verhaal Op Insta?

Hoe deel je een bericht in je verhaal op Insta?

More videos on YouTube

  1. Kies een post uit die je wil delen. Kies een post uit die je volgers triggert om door te klikken.
  2. Klik op het papieren vliegtuigje. Naast de comment-button vind je een papieren vliegtuigje.
  3. Selecteer 'Bericht toevoegen aan je verhaal'
  4. Bewerk je Stories.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe deel je HBO Max?

Bij beide abonnementsvormen kunt u meerdere profielen aanmaken. Er kunnen vijf persoonlijke profielen per account worden aangemaakt. Er zijn twee soorten profielen. Het delen van accounts wordt aangemoedigd door HBO Max.

Wat dit betreft, kan geen tekst plaatsen instagram?

Check de internetverbinding, herstart het apparaat waarop je werkt of installeer de Instagram app opnieuw (zie tip 2). Tenslotte is het ook mogelijk dat de Instagram-app moet worden bijgewerkt naar de nieuwste versie. Kan je 2 accounts hebben op Instagram? Kan ik twee Instagram-accounts samenvoegen? Het is momenteel niet mogelijk om Instagram-accounts samen te voegen.

Wat dit betreft, kun je een instagram account delen?

Ik weet niet zeker wat je specifiek vraagt, maar je kunt Instagram-accounts vinden door ernaar te zoeken op de Instagram-website of -app. Hoe kan je een bericht delen in je verhaal? Er zijn een paar manieren om een bericht in je verhaal te delen. Eén manier is om naar het bericht te gaan, op de deelknop te klikken en dan de optie "delen naar je verhaal" te selecteren. Dit zal het bericht toevoegen aan je verhaal als een link. Een andere manier is om een screenshot van het bericht te maken en deze als foto te uploaden naar je verhaal.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je een insta account op Android?

Dit is hoe u uw social media account kunt verwijderen.

Kan bericht niet delen in Story?

Hier zie je hoe. In januari van 2021 startte Instagram een test waarbij sommige gebruikers geen berichten meer konden delen in hun stories. De reden dat Instagram het delen van berichten in Instagram stories aan het veranderen is, is niet helemaal duidelijk. Hoe deel je een story van iemand anders? Instagram openen. Zoek het verhaal dat je wilt delen en tik op de pijl in de rechterbenedenhoek. Selecteer de persoon om het Verhaal door te sturen. Tik Send.

Mensen vragen ook: hoe weet je of je instagram-account gehackt is?

Allereerst: zo check je of je Instagram-account gehackt is

  • Open Instagram.
  • Tik rechts onderaan op je profiel.
  • Tik rechtsboven op het menu.
  • Tik onderaan op 'Instellingen'.
  • Tik op 'Beveiliging'.
  • Tik op 'Gegevens bekijken'.
  • Scrol naar beneden tot je bij 'Accountactiviteit' komt.
Bovendien, hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op insta? Er zijn een paar manieren om te zien of iemand je heeft geblokkeerd op Instagram. Ten eerste, als je hun profiel probeert te bekijken en je ziet een bericht dat zegt "Gebruiker niet gevonden," dat betekent dat ze ofwel hun account hebben verwijderd of je hebben geblokkeerd. Ten tweede, als je hun profiel probeert te bekijken en het verschijnt helemaal leeg, betekent dat ook dat ze hun account hebben verwijderd of je hebben geblokkeerd. Ten slotte, als u probeert hun profiel te bekijken en u ziet dat al hun foto's zijn verwijderd, betekent dit dat zij hun account hebben verwijderd of u hebben geblokkeerd.

Dienovereenkomstig, waarom word je geblokkeerd op instagram?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien geblokkeerd bent op Instagram. Eén reden kan zijn dat je probeert te veel mensen tegelijk te volgen. Een andere reden kan zijn dat je mensen spamt met opmerkingen of Direct Messages. Als je een van deze dingen herhaaldelijk doet, word je waarschijnlijk geblokkeerd. Een derde reden kan zijn dat je een hashtag gebruikt die door Instagram wordt geblokkeerd. Als je een geblokkeerde hashtag gebruikt, krijg je geen berichten te zien die die hashtag gebruiken.

Door Martelle

Vergelijkbare artikelen

Kun je berichten inplannen op Instagram? :: Hoe kopieer je een verhaal van Instagram?
Handige links