Huis > H > Hoe Deel Je Een Insta Bericht In Je Verhaal?

Hoe deel je een insta bericht in je verhaal?

More videos on YouTube

  1. Kies een post uit die je wil delen. Kies een post uit die je volgers triggert om door te klikken.
  2. Klik op het papieren vliegtuigje. Naast de comment-button vind je een papieren vliegtuigje.
  3. Selecteer 'Bericht toevoegen aan je verhaal'
  4. Bewerk je Stories.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe deel je HBO Max?

Bij beide abonnementsvormen kunt u meerdere profielen aanmaken. Er kunnen vijf persoonlijke profielen per account worden aangemaakt. Er zijn twee soorten profielen. Het delen van accounts wordt aangemoedigd door HBO Max.

Kunnen mensen zien dat je twee Instagram accounts hebt?

Wisselen tussen meerdere Instagram accounts

Open opnieuw de Instagram-app. Klink onder in de balk op je profielfoto en houd deze ingedrukt. Nu verschijnt er een lijst met alle profielen die je hebt toegevoegd.
Mensen vragen ook: kun je twee instagram accounts hebben? Hoe voeg je meerdere accounts toe aan Instagram? Om de nieuwe functie te gebruiken ga je naar instellingen (het tandwieltje rechts bovenin) en scroll je vervolgens helemaal naar beneden. Daar zie je staan 'account toevoegen'. Als je hier op tikt kun je de inlog gegevens van je extra account invoeren.

Waar vind ik gekoppelde accounts in instellingen?

De functie gekoppelde accounts is te vinden in het instellingengedeelte van de meeste smartphones. Met deze functie kunt u uw telefoon koppelen aan andere apparaten, zoals uw computer of tablet. Zo kunt u gegevens tussen apparaten delen, zoals contacten, foto's en bestanden. Dit in overweging nemend, waarom kan ik geen berichten delen in mijn verhaal? Wanneer u een bericht uit uw feed deelt in uw verhaal, verschijnt het als een sticker met het bijschrift en de auteur van het bericht. Je volgers kunnen op de sticker tikken om het bericht te bekijken. Als het bericht van een openbaar account komt, kan iedereen het bekijken. Als het bericht afkomstig is van een privéaccount, kunnen alleen mensen die dat account volgen het bekijken.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je een insta account op Android?

Dit is hoe u uw social media account kunt verwijderen.

Waarom kan ik geen posts delen op mijn Verhaal?

Je kan geen posts delen van iemand met een privé account of die de optie heeft uitgezet in de instellingen. Staan je instellingen juist staan om posts te delen? Deze kan je vinden bij 'instellingen' > 'Privacy' > 'verhaal'. Men kan zich ook afvragen: hoe repost je iets? Hoe werkt het?

  • Download de Repost app in de store van je smartphone.
  • Open Instagram.
  • Klik rechtsbovenaan op 'copy link' bij de foto of video die je wil reposten.
  • Open Repost.
  • Zet de post klaar. De app stuurt je daarna automatisch naar Instagram om het bericht te publiceren.

Wat is repost op TikTok?

Repost-knop

Dit gaat echt om het volledig posten van de video van een ander op jouw platform, maar uiteraard wel met de naamsvermelding en link naar de ander erbij.
En nog een vraag, waarom kan ik niet reposten op tiktok? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je niet kunt reposten op TikTok. Eén reden kan zijn dat de video die je probeert te reposten is verwijderd door de originele poster. Een andere reden kan zijn dat de video is ingesteld op privé en alleen kan worden bekeken door mensen die de originele poster volgen. Ten slotte kan TikTok technische problemen ondervinden waardoor gebruikers geen video's kunnen reposten.

Wat is het vlaggetje op Instagram?

Het vlaggetje op Instagram is het teken van een geverifieerd account. Dit betekent dat het account toebehoort aan een echt persoon, beroemdheid of merk, en bevestigd is door Instagram.

Door Divine

Vergelijkbare artikelen

Kun je zien of iemand een screenshot maakt op Instagram? :: Hoe een Instagram post Reposten?
Handige links