Huis > H > Hoe Kan Ik Ondertiteling Gelijk Laten Lopen Vlc?

Hoe kan ik ondertiteling gelijk laten lopen VLC?

Tijdens het afspelen kunt u de "G/H"-toets gebruiken om de VLC-ondertiteling te synchroniseren. Druk op de "H"-toets om de VLC-ondertiteling te vertragen. Druk op de "G"-toets om de VLC-ondertiteling te versnellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is het om iets te laten 3D printen?

Hoeveel kost 3D-printen in Nederland? De prijs voor een cm3 is 0,10. Wij durven te zeggen dat wij de laagste prijs in Nederland hebben.

Daarvan, hoe vlc media player als standaard instellen windows 10?

Hoe u VLC als standaard instelt, zelfs voor Mp4-bestanden

  1. Open het menu Start en kies Instellingen.
  2. Kies de categorie Systeem onder Instellingen.
  3. Klik op Standaard-apps aan de linkerkant van het systeemmenu.
  4. Klik op de optie 'Kies standaard apps op bestandstype'
Mensen vragen ook: hoe veilig is vlc media player? Afgezien van zijn slanke functies is VLC-media honderd procent veilig voor u om te downloaden. Het is raadzaam om deze mediaspeler te downloaden van de goedgekeurde site. Hierdoor blijft u vrij van alle vormen van virussen.

Daarvan, welke mediaspeler voor windows 10?

Er zijn nogal wat mediaspelers voor Windows 10, en het hangt echt af van wat je zoekt in een speler welke het beste is voor jou. Als u gewoon op zoek bent naar een basisspeler die gangbare audio- en videoformaten aankan, dan zijn Windows Media Player of VLC Media Player beide goede keuzes. Zoekt u iets met meer geavanceerde functies, zoals de mogelijkheid om Blu-ray discs of DVD's af te spelen, dan kunt u een betaalde mediaspeler zoals CyberLink PowerDVD of Nero Platinum overwegen. Kan VLC 4K afspelen? Ja, VLC kan 4K-video afspelen. Open daarvoor VLC en ga naar Media > Bestand openen. Zoek de 4K-video die u wilt afspelen en klik op Openen. De video zal beginnen te spelen in VLC.

Gerelateerde artikelen

Is kleiner of gelijk aan Excel?

gelijkheidsteken naar B1

Hoe kan ik ondertiteling gelijk laten lopen?

Een superhandig (en gratis) programma daarvoor is Sublight. Het enige wat je bij dit programma hoeft te doen, is te selecteren voor welk videobestand je een ondertitel zoekt, waarna de bijpassende ondertitel wordt gezocht. En nog een vraag, hoe voeg ik ondertiteling toe aan een film vlc? De gemakkelijkste manier om ondertiteling toe te voegen aan VLC, is door simpelweg een videobestand naar keuze te openen en het bestand met de bijbehorende ondertitels vanuit zijn bestandslocatie naar het afspeelscherm te slepen. Zodra je dit gedaan hebt, verschijnt rechtsboven de tekst 'Subtitle track added in beeld'.

Dienovereenkomstig, hoe stel ik vlc als standaard mac?

Ga naar een audio of video bestand, toetscombinatie "cmd + i" gebruiken dan gaat het info-venster open. Beneden in het venster "open met" de "VLC. app" aanvinken en net daaronder "wijzig alles" aanvinken. Alles opent nu met VLC media player. Vervolgens, hoe kan ik windows media player herstellen? Er zijn een paar manieren om Windows Media Player te herstellen:
1. Als u een recente back-up van uw computer hebt, kunt u proberen Windows Media Player daarvan te herstellen.
2. U kunt proberen Windows Media Player helemaal opnieuw te installeren.
3. 3. Als u een kopie van Windows Media Player op een andere computer hebt staan, kunt u proberen die naar uw computer te kopiƫren.
4. U kunt proberen een mediaspeler van derden te gebruiken, zoals VLC Media Player of Media Player Classic.

Hoe werkt VLC player?

De VLC player is een mediaspeler die verschillende audio- en videoformaten kan afspelen. Hij kan ook audio en video over een netwerk streamen. De speler is open source software die is vrijgegeven onder de GNU General Public License. De speler is beschikbaar voor verschillende platforms, waaronder Windows, Mac, Linux en Android.

Door Derman

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik aan het wachtwoord van mijn router? :: Hoe reset ik mijn toetsenbord?
Handige links