Huis > I > Is Niet Gelijk Aan Formule Excel?

Is niet gelijk aan formule Excel?

Selecteer een cel naast de kolom waarvan u de waarde wilt zoeken en typ deze formule = ALS (A1 = 0, "Gelijk", "Niet gelijk"), druk op Enter -toets en sleep de vulgreep omlaag om de cellen met formule te vullen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat is een als dan regel computer?

De functie ALS. VOORWAARDEN controleert of aan een of meer voorwaarden wordt voldaan en geeft als resultaat een waarde die overeenkomt met de eerste WAAR-voorwaarde. ALS. VOORWAARDEN kan de plaats innemen van meerdere geneste ALS-instructies en is voor meerdere voorwaarden veel makkelijker te lezen. Dienovereenkomstig, waarom werkt som als niet? ALS zijn EN criteria, alleen de getallen die aan alle criteria voldoen worden opgeteld. Een cell kan nooit en huis en tuin en keuken zijn, daarom krijg je een 0. De reden waarom =SOMMEN. ALS(B1:B3;A1:A3;"=tuin";A1:A3;A2) 2 geeft is omdat je zegt de cellen in A1:A3 die A2 (tuin) zijn en die ook "tuin" zijn.

Dienovereenkomstig, hoe formule ingeven in excel?

Om een formule in Excel in te voeren, typt u een gelijkheidsteken (=) in de cel waar u het resultaat van de formule wilt hebben en vervolgens typt u de formule. Als u bijvoorbeeld de getallen in de cellen A1 en B1 wilt optellen, typt u =A1+B1 in cel C1. Dus, wat betekent ### in excel? Het symbool
# is Excel's manier om een getal weer te geven dat te groot is om in de cel te worden weergegeven. Dit kan gebeuren wanneer u werkt met zeer grote getallen, of wanneer u een getalnotatie gebruikt die geen decimalen toelaat.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Je kunt ook vragen is niet gelijk aan teken?

Het is-niet-gelijk-aan-teken of ongelijkheidsteken is het wiskundige symbool ≠ voor de ongelijkheidsrelatie, dat aangeeft dat de twee operanden aan weerszijden van het symbool niet gelijk zijn aan elkaar. Daarmee is dit symbool dus de tegenhanger van het bekendere isgelijkteken (=). Dienovereenkomstig, is gelijk aan of kleiner dan teken? Het kleiner-dan-teken is <. De andere twee ongelijkheidstekens zijn ≥ (groter dan of gelijk aan) and ≤ (kleiner dan of gelijk aan).

Mensen vragen ook: hoe typ je kleiner of gelijk aan?

SymboolNaamCode
Groter dan of gelijk aan242
Kleiner dan of gelijk aan243
πPi227
°Graden248
Hoe noem je een als dan? In Dutch, we would say "if then" as "als dan."

Wat is het dan jij of dan jou?

In de Nederlandse taal is het gebruikelijk om alleen het woord "dan" te gebruiken wanneer je iets wilt zeggen over twee verschillende tijden of twee verschillende acties. Dus als je wilt zeggen "Ik eet dan jij", zou je alleen het woord "dan" gebruiken.

Door Orit Chapo

Vergelijkbare artikelen

Is het dan mij of dan ik? :: Welke formule gebruiken in Excel?
Handige links