Huis > H > Hoe Internet Explorer Installeren In Windows 10?

Hoe Internet Explorer installeren in Windows 10?

Selecteer Start > Zoeken en voer Windows-onderdelen in. Selecteer Windows-onderdelen in- of uitschakelen uit de resultaten en zorg ervoor dat het selectievakje naast Internet Explorer 11 is ingeschakeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Dit in overweging nemend, hoe download ik internet explorer?

Microsoft Edge is de aanbevolen browser van Microsoft

Om Internet Explorer 11 te vinden en te openen, selecteer Starten in Zoekentyp Internet Explorer. Selecteer Internet Explorer (bureaublad-app) in de resultaten. Ontdek welke versie van Internet Explorer u gebruikt of welk besturingssysteem u gebruikt.
Vervolgens, kun je internet explorer nog gebruiken? Ooit de populairste browser

Op 17 augustus houdt het softwarebedrijf op Internet Explorer actief te ondersteunen. Vanaf dat moment zal de browser naar verwachting steeds slechter gaan werken. Vervolgens gaat het programma op definitief uit de lucht.

En nog een vraag, hoe kom ik bij internetopties?

Er zijn een paar manieren om bij de internetopties te komen. Eén manier is te klikken op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het browservenster. Hierdoor verschijnt een menu met verschillende opties, waaronder internetopties. Een andere manier is om naar het configuratiescherm te gaan en daar internetopties te selecteren. Bovendien, waar vind ik internet explorer op mijn computer? Dit antwoord is afkomstig van een Microsoft-ondersteuningspagina (https://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads):
"Microsoft Edge is de standaardwebbrowser in Windows 10, ter vervanging van Internet Explorer. Microsoft Edge ondersteunt echter geen legacy webtechnologieën, die sommige websites nog steeds vereisen. Voor deze websites kunt u ze in Internet Explorer 11 openen.
Om Internet Explorer 11 in Windows 10 te openen, typt u in het zoekvak op de taakbalk Internet Explorer en kiest u vervolgens Internet Explorer in de lijst met resultaten.
Als u Internet Explorer niet op uw apparaat kunt vinden, moet u het als functie toevoegen. Selecteer Start > Instellingen > Apps > Apps & functies > Optionele functies beheren. Selecteer onder Een functie toevoegen Internet Explorer 11 en selecteer vervolgens Installeren.
Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan deze tips. "

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Je kunt ook vragen welke internet explorer voor windows 10?

Windows 10 bevat standaard twee internetbrowsers: Microsoft Edge en de 20 jaar oude Internet Explorer. Trouwens, waarom kan ik internet explorer niet openen? Als u Internet Explorer niet kunt openen of als de browser vastloopt, of kort wordt geopend maar direct daarna weer wordt gesloten, wordt het probleem mogelijk veroorzaakt door te weinig geheugen of beschadigde systeembestanden. Probeer het volgende: Open Internet Explorer, klik op de knop Extra > Internetopties.

Daarvan, welke explorer voor windows 10?

Welke browser is het beste in Windows 10?

  1. #1: Vivaldi.
  2. #2: Opera.
  3. #3: Mozilla Firefox.
  4. #4: Google Chrome.
  5. #5 Microsoft Edge. Mocht je de browser liever niet gebruiken en deze willen installeren zal je de trukendoos flink moeten opentrekken.
Trouwens, wat is de opvolger van internet explorer 11? De opvolger van internet explorer 11 is internet explorer 12.

Dienovereenkomstig, wat is de nieuwste versie van internet explorer?

De laatste versie van Internet Explorer is 11.0. Deze werd uitgebracht op 17 oktober 2013.

Door Maryellen

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik Windows 11 downloaden? :: Kan het hele internet uitgeschakeld worden?
Handige links