Huis > H > Hoe Rar-Bestanden Uitpakken Windows 10?

Hoe RAR-bestanden uitpakken Windows 10?

Open RAR-bestanden in Windows 10

Open de locatie van uw . rar-bestand en klik er met de rechtermuisknop op. Zoek naar een contextueel menu met de tekst "7-Zip". Beweeg je muis eroverheen en kies uitpakken van bestanden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan RAR bestand niet openen?

Soms komt het voor dat je RAR-bestanden download die beschadigd zijn. Je krijgt dan een foutmelding. Dat heeft meestal te maken met de nieuwsserver die je gebruikt. Als je een slechte nieuwsserver hebt, kan je oude bestanden niet goed downloaden waardoor de RAR-bestanden beschadig zijn. Bovendien, is winrar gratis? WinRAR is handige compressie software. Officieel is de software niet gratis, maar in de praktijk kunt u de demoversie onbeperkt blijven gebruiken.

Hoe kan ik een RAR bestand openen op Mac?

Er zijn een paar manieren om een RAR-bestand op de Mac te openen. Eén manier is om de gratis Unarchiver app te gebruiken. Een andere manier is om de opdrachtregeltool UnrarX te gebruiken. Ten slotte kunt u het betaalde programma WinZip gebruiken. Je kunt ook vragen hoe moet je een programma unzippen? Als je hulp nodig hebt bij het uitpakken van een programma, kun je online naar aanwijzingen zoeken of een vriend of familielid om hulp vragen. Zodra je het programma hebt uitgepakt, zou je het moeten kunnen uitvoeren door op het bestand te dubbelklikken. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen het programma opnieuw te installeren of contact opnemen met de klantenservice van het programma voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Dienovereenkomstig, wat is unzippen?

Unzip met Android

Daarmee kun je zipbestanden direct na het downloaden openen.
Dienovereenkomstig, is winzip gratis? U kunt Winzip gratis van het web downloaden. In versies van Windows ná XP kunt u ook . zip-bestanden in- en uitpakken zonder gebruik van het programma Winzip.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een rar bestand?

Een RAR bestand is eigenlijk gewoon het comprimeren van bestanden en mappen tot 1 bestand, genaamd een RAR-bestand. Om een RAR bestand te maken heb je wel speciale software nodig die dit kan. Hoe kan ik een zip bestand openen op mijn iPhone? Om een zip-bestand op je iPhone te openen, heb je een app nodig die zip-bestanden kan openen, zoals iZip. iZip is gratis te downloaden in de App Store. Als je een zip-bestand wilt openen, tik je erop en selecteer je iZip in de lijst met apps die je kunt openen.

Wat kost WinRAR?

WinRAR kost 29,95 dollar. Dit is de prijs voor een enkele licentie. Een licentie geeft je het recht om WinRAR op een bepaald aantal computers te installeren. Als je WinRAR wilt gebruiken op meer computers, dan moet je meerdere licenties aanschaffen.

Door Zadoc

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden? :: Kan niet downloaden macbook?
Handige links