Huis > H > Hoe Gebruik Je Mail Drop?

Hoe gebruik je mail drop?

Mail Drop inschakelen voor grote bijlagen

  1. Klik in Mail op iCloud.com op. bovenaan het Lijst met postbussen en kies 'Voorkeuren'.
  2. Klik op 'Nieuw' en selecteer 'Gebruik Mail Drop om grote bijlagen te versturen'.
  3. Klik op 'Gereed'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Hoe zet ik AirDrop uit op iPhone?

Wil je AirDrop uitschakelen op een iPhone, dan doe je het volgende:

  1. Haal het Bedieningspaneel tevoorschijn.
  2. Druk stevig of langer op de netwerk-button linksboven, waar je vier knoppen ziet staan.
  3. Tik op het AirDrop-icoon en kies 'Ontvangen uit'.
Hoe krijg ik AirPlay op Samsung TV? Wanneer de televisie met je netwerk is verbonden, duikt de Samsung vanzelf in het AirPlay-gedeelte van Bedieningspaneel op de iPhone en iPad op. Hij heeft een televisie als icoontje en je kunt er met één tik muziek en video's van je Apple-apparaat naartoe -streamen.

En nog een vraag, wat is delen in groep samsung?

De term "delen" kan verschillende betekenissen hebben als het gaat om de groep Samsung. Het kan gaan om het delen van informatie of bestanden tussen leden van groep Samsung, of om het delen van toegang tot bepaalde functies of diensten binnen groep Samsung. Het kan ook het delen van verantwoordelijkheid voor taken of projecten binnen groep Samsung betekenen. Kun je AirDrop met Android? Momenteel is er geen manier om AirDrop met Android te gebruiken. AirDrop is een iOS-functie waarmee gebruikers bestanden kunnen delen tussen iOS-apparaten.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat kun je met Airplay?

Apple heeft een beperkte ondersteuning voor Android. Zo is Apple Airplay niet beschikbaar voor Android. Airplay werkt dus alleen goed wanneer jij alle apparaten van IOS hebt. Daarnaast ondersteunt Airplay ook niet alle soorten speakers, tv's, koptelefoon en oortjes. Wat dit betreft, hoe foto's van iphone op pc zetten zonder itunes? Je koppelt daarvoor je iPhone met een usb-kabel met je computer. Via 'Mijn computer' klik je naar je iOS-apparaat en kies je voor \Internal Storage\DCIM\100APPLE. Vervolgens kun je (alle) foto's selecteren en naar je computer overzetten.

Hoe fotos van iPhone naar pc Windows 10?

Gebruik de Foto's-app voor Windows:

  1. Sluit de iPhone met een kabel aan op de PC.
  2. Open iTunes versie 12.5.1 of nieuwer.
  3. Open de Windows-app Foto's.
  4. Kies Importeren.
  5. Selecteer de iPhone en klik op Alles selecteren.
  6. Bevestig met Importeren.
Hoe zet ik al mijn foto's van iPhone op computer? Open iTunes on your computer and connect your iPhone to the computer with a USB cable. Click the device icon in iTunes.
Click "Photos" in the sidebar on the left. Check the box next to "Sync Photos." Choose to sync your photos from "iPhoto" or "Aperture." If you're using iCloud Photo Library, select "Download new photos and videos to my PC." Click "Apply."

Waarom doet de wifi het niet op mijn telefoon?

Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom wifi niet werkt op je telefoon. Het kan zijn dat de wifi-verbinding niet goed is, of dat de wifi-instellingen niet correct zijn. Soms is het ook mogelijk dat de firmware van je telefoon niet up-to-date is.

Door Standice Pillette

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik AirDrop op mijn Mac? :: Waarom werkt AirDrop niet iPhone?
Handige links