Huis > W > Wat Kost Een Abonnement Op Itunes Match?

Wat kost een abonnement op iTunes match?

Een abonnement op iTunes Match kost €25 per jaar (± €2,08 per maand).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe kom ik aan iTunes?

Aanmelden bij de iTunes Store

  1. Kies 'Account' > 'Aanmelden' in iTunes op je pc.
  2. Voer een van de volgende stappen uit: Aanmelden met je Apple ID: Voer je Apple ID en wachtwoord in en klik op 'Volgende'. Een Apple ID aanmaken: Klik op 'Nieuwe Apple ID aanmaken' en volg de aanwijzingen op het scherm.
Hoe haal je Activeringsslot weg? Het activeringsslot verwijderen
  1. Ga naar www.iCloud.com/find.
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Klik bovenaan op 'Alle apparaten'.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen uit iCloud.
  5. Klik op 'Verwijder uit account'.

Dus, wat is een beperkingscode op iphone?

Een beperkingscode is een viercijferige code waarmee u bepaalde functies op uw iPhone kunt beperken. U kunt een beperkingscode bijvoorbeeld gebruiken om te voorkomen dat uw kind in-app aankopen doet of apps downloadt die niet geschikt zijn voor hun leeftijdsgroep. Daarvan, wat is een beperkingscode nokia? Een beperkingscode is een code die wordt gebruikt om de toegang tot bepaalde functies op een Nokia-telefoon te beperken. Een beperkingscode kan bijvoorbeeld worden gebruikt om te voorkomen dat een gebruiker naar bepaalde nummers belt, bepaalde websites bezoekt of bepaalde inhoud downloadt.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Dienovereenkomstig, hoe doe je een harde reset?

Een hard reset op je smartphone doe je zo

Hou de power button en de knop 'volume omlaag' ingedrukt, totdat het Samsung-logo (of van een andere fabrikant) op je scherm verschijnt. Een andere mogelijke combinatie is de power-toets en de knop 'volume omhoog'.
Wat gebeurt er als ik mijn iPhone herstel? Wanneer u de fabrieksinstellingen terugzet op uw iPhone, iPad of iPod, worden alle gegevens en instellingen gewist en wordt de nieuwste versie van de iOS-, iPadOS of iPod-software geïnstalleerd.

Je kunt ook vragen hoe zet ik het geluid harder op mijn iphone?

Het iPhone geluid harder zetten kun je gemakkelijk doen door de volumetoetsen aan de linker zijkant van het toestel in te drukken. Bij de iPad Pro, iPad Air, iPad en iPad Mini vind je ze eveneens aan de zijkant. Is terugzetten naar fabrieksinstellingen voldoende? Nee, de fabrieksinstellingen herstellen is niet voldoende. U moet ook uw router en modem terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Wat is gereset?

In de digitale elektronica is een reset een signaal dat een schakeling terugbrengt naar de begintoestand. Een reset kan intern door een apparaat of extern door een gebruiker worden gegenereerd. Resets worden vaak gebruikt om ervoor te zorgen dat een apparaat zich in een bekende toestand bevindt voordat het wordt gebruikt.

Door Welker Krouse

Vergelijkbare artikelen

Kun je geheugen iPhone 6 uitbreiden? :: Hoe moet je een iPhone 6 resetten?
Handige links