Huis > H > Hoe Moet Je Een Iphone 6 Resetten?

Hoe moet je een iPhone 6 resetten?

De iPhone 6s en iPhone 6 resetten doe je als volgt:

  1. Houd tegelijkertijd de sluimerknop en de thuisknop een paar seconden ingedrukt. De sluimerknop bevindt zich aan de rechterkant van je toestel.
  2. Na ongeveer tien seconden start de iPhone vanzelf opnieuw op en krijg je een Apple-logo te zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Bovendien, hoe zet je een iphone in herstelmodus?

iPhone 6s of ouder, inclusief iPhone SE (1e generatie), en iPod touch (6e generatie) of ouder: houd de thuisknop en de bovenste knop (of zijknop) tegelijk ingedrukt. Blijf ze ingedrukt houden tot u het scherm van de herstelmodus ziet. Dienovereenkomstig, is itunes gratis? iTunes werkt als een bibliotheek voor al je multimedia en geeft een handig overzicht van al het materiaal dat je op je pc, Mac of ander Apple-apparaat hebt staan. Het programma is gratis beschikbaar via de site van Apple. Hier kun je iTunes downloaden voor zowel Windows als Mac.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik aan mijn beperkingscode?

Om uw beperkingscode te verkrijgen, moet u contact opnemen met uw draadloze provider en de code bij hen opvragen. Wat doet een harde reset iPhone? Een harde reset is een manier om uw iPhone te dwingen opnieuw op te starten. Het kan nuttig zijn als uw iPhone bevroren is of niet meer reageert. Een harde reset verwijdert geen gegevens.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Je kunt ook vragen hoe iphone hard reset?

druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op. Je kunt de knoppen loslaten wanneer het Apple logo verschijnt. Wat gebeurt er als je een harde reset doet? Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden je gegevens van de telefoon gewist. Hoewel in je Google-account opgeslagen gegevens kunnen worden hersteld, worden alle apps en de bijbehorende gegevens verwijderd. Als je je gegevens wilt herstellen, moet je ervoor zorgen dat ze beschikbaar zijn in je Google-account.

Hoe zet je je iPad in herstelmodus?

Houd uw iPad verbonden en wacht tot het scherm van de herstelmodus wordt weergegeven:

  1. iPad zonder thuisknop: Druk kort op de volumeknop die zich het dichtst bij de bovenste knop bevindt.
  2. iPad met Home-knop: Houd de thuisknop en de bovenste knop (of de zijknop) tegelijk ingedrukt.
Hoe lang duurt de iPhone herstelmodus? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van de individuele iPhone en de omvang van de softwareproblemen. In het algemeen wordt de herstelmodus gebruikt om softwareproblemen op een iPhone op te lossen die niet kunnen worden opgelost door een normale herstart. Het kan enkele minuten tot een uur duren voordat de iPhone het herstelproces heeft voltooid.

Wat kost iTunes?

iTunes is een gratis programma voor Mac en PC. Het speelt al je digitale muziek en video af. Het synchroniseert materiaal naar je iPod, iPhone en Apple TV. En het is een winkel op je computer, iPod touch, iPhone, iPad en Apple TV met alles wat je nodig hebt om je te vermaken. Overal. Altijd.

Door Cahra

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een abonnement op iTunes match? :: Hoe kan het dat mijn iPhone zo snel leeg is?
Handige links