Huis > W > Welke Iphones Kunnen Onder Water?

Welke iPhones kunnen onder water?

De iPhone XS serie, iPhone 11 serie en iPhone 12 serie zijn allemaal IP68-gecertificeerd. De iPhone 12 serie kan 30 minuten tot 6 meter diep onder water. De iPhone 11 Pro (Max) kan 30 minuten tot 4 meter diep onder water. De iPhone 11 en de iPhone XS (Max) kunnen 30 minuten tot 2 meter diep onder water.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat te doen als iPhone in water valt?

iPhone nat geworden?Dit moet je doen!

  1. Bekijk welke iPhone je hebt.
  2. Controleer of je iPhone vloeistofschade heeft.
  3. Zet uit en verwijder alle accessoires.
  4. Maak de buitenkant droog.
  5. Laat water uit je toestel lopen.
  6. Breng je iPhone naar een ervaren reparateur.
Dus, welke telefoon kan onder water? Ook de Google Pixel 4 en de duurdere en krachtigere Pixel 4XL zijn allebei IP68-waterresistent. Verder zijn het fijne smartphones om te gebruiken, met hun schone en vlotte Android-ervaring, een goed updatebeleid en prettige gezichtsontgrendeling.

Vervolgens, kan apple watch in de zee?

Het apple watch is niet waterdicht en mag niet in zee worden gebruikt. Hoelang kan Apple Watch onder water? De Apple Watch kan tot 30 minuten onder water worden gedompeld op een diepte tot 3 meter.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Trouwens, kan je met iphone 11 onder water?

Is mijn iPhone 11 waterbestendig of waterdicht? Met een IP68-classificatie heeft Apple de iPhone 11 Pro en Pro Max zo ontworpen dat hij waterdicht is en maximaal 30 minuten in water kan worden ondergedompeld op een maximale diepte van 4 meter. Daarvan, kan iphone 13 onder water? Met de IP68-classificatie zijn de iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max maximaal 30 minuten waterbestendig in een waterdiepte van maximaal 6 meter.

Kan je met de iPhone 11 onder water?

Deze modellen hebben een IP68-classificatie onder IEC-norm 60529 (maximale diepte van 2 meter tot 30 minuten): iPhone 11. Hoe krijg je water uit je oplaadpunt iPhone? De beste manier om water uit uw oplaadpoort te verwijderen is het gebruik van een bus perslucht. Richt de bus perslucht op de laadpoort en houd hem daar een paar seconden vast. De perslucht zal het water uit de poort dwingen. U kunt ook een wattenstaafje gebruiken om eventueel achtergebleven water uit de poort te verwijderen.

Bovendien, hoe haal je water uit oplaadgat?

Er zijn een paar manieren om water uit een laadgat te krijgen. Eén manier is om een kopje of bakje te gebruiken om het water op te vangen als het uit het gat komt. Een andere manier is om een rietje of ander klein slangetje te gebruiken om het water uit het gat te zuigen.

Door Gilletta Vollman

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je telefoon in het water is gevallen? :: Wat kun je met Airplay?
Handige links