Huis > W > Wat Kun Je Met Airplay?

Wat kun je met Airplay?

Apple heeft een beperkte ondersteuning voor Android. Zo is Apple Airplay niet beschikbaar voor Android. Airplay werkt dus alleen goed wanneer jij alle apparaten van IOS hebt. Daarnaast ondersteunt Airplay ook niet alle soorten speakers, tv's, koptelefoon en oortjes.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kun je met AirPlay doen?

Het is eenvoudig om muziek of video van je computer naar een draadloze luidspreker of Apple TV te streamen. Als je je vergrote scherm op een monitor wilt laten zien, kun je AirPlay gebruiken. Het apparaat moet verbonden zijn met hetzelfde netwerk als je telefoon.

Daarvan, hoe kan ik zien wat voor type iphone ik heb?

Je kunt het modelnummer terugvinden in de instellingen app van je iPhone.

  • Open de Instellingen app en ga naar het onderdeel Algemeen.
  • Kies voor de optie Info.
  • Bij het Modelnummer zie je vervolgens een nummer staan zoals MWHM2ZD/A.
Welke iPhones zijn even groot?
MODELSCHERM GROOTTEAFMETINGEN
iPhone X5.8in143.6 x 70.9 x 7.7 mm
8 iPhone Plus5.5in158.4 x 78.1 x 7.5 mm
iPhone 84.7in138.4 x 67.3 x 7.3 mm
7 iPhone Plus5.5in158.2 x 77.9 x 7.3 mm

Daarvan, is de iphone 6s groter dan de 6?

De iPhone 6s is groter dan de iPhone 6. Hij heeft een groter scherm en een hogere resolutie. De iPhone 6s heeft ook een betere camera en meer opslagcapaciteit. Hoe groot is mijn iPhone? De iPhone 6 Plus is de grootste iPhone tot nu toe, met een display van 5,5 inch. De iPhone 6 is ook groter dan zijn voorganger, met een display van 4,7 inch.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik AirPlay op mijn iPhone?

Houd uw vinger op de groep regelaars in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op de luidsprekers of tv's waarop u de huidige audio wilt afspelen.

Men kan zich ook afvragen: is de iphone 8 net zo groot als de 7?

Qua formaat zijn er geen verschillen tussen de iPhone 7 en 8: een 4,7-inch lcd-display – 5,5 inch in het geval van de Plus-modellen. De resolutie is ook onveranderd gebleven. En nog een vraag, is iphone se even groot als iphone 8? Leg je de iPhone SE 2020 en iPhone 8 naast elkaar, dan zie je eigenlijk geen verschillen. Beide telefoons zijn even groot, hebben een 4,7-inch lcd-display, een thuisknop met Touch ID en een behuizing van glas en aluminium.

Dienovereenkomstig, is iphone se even groot als iphone 7?

Ze zijn ongeveer even groot en hebben hetzelfde schermformaat. Maar als je wat verder kijkt, zul je zien dat er veel meer verschillen zijn tussen de iPhone SE 2020 en de iPhone 7. Wat dit betreft, hoe oud is de iphone 6? De iPhone 6 werd uitgebracht op 19 september 2014.

Hoe groot is de iPhone 8 in cm?

De iPhone 8 is 138,4 mm lang, 67,3 mm breed en 7,3 mm diep. Dit geeft hem een totaal volume van 61,55 kubieke cm.

Door Kamilah

Vergelijkbare artikelen

Welke iPhones kunnen onder water? :: Wat kost een scherm van een iPhone 6?
Handige links