Huis > H > Hoe Koppel Je Apple Remote?

Hoe koppel je Apple Remote?

Apple Remote (aluminium of wit)

Houd op uw Apple Remote de knop 'Menu' en de pijl naar links zes seconden ingedrukt. Zoek vervolgens naar 'Koppel los' boven het symbool van een afstandsbediening op de Apple TV. Koppel de Apple Remote met de Apple TV.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Je kunt ook vragen hoe krijg je apple tv aan zonder afstandsbediening?

De Apple TV Remote in het bedieningspaneel gebruiken

Als u de afstandsbediening van uw Apple TV 4K of Apple TV HD bent kwijtgeraakt, kunt u de Apple TV Remote op uw iPhone, iPad of iPod touch configureren en gebruiken.
Hoe Apple TV bedienen met iPhone? De Apple TV Remote in het bedieningspaneel configureren

  1. Open het bedieningspaneel:
  2. Tik op de Apple TV Remote.
  3. Tik in de lijst op de Apple TV of smart-tv.
  4. Volg desgevraagd de instructies op het scherm voor het invoeren van een viercijferige toegangscode op uw iPhone, iPad of iPod touch.

Je kunt ook vragen kan je met je telefoon de tv bedienen?

Het antwoord op deze vraag is ja, u kunt uw telefoon gebruiken om de tv te bedienen. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Als u een iPhone hebt, kunt u de Apple TV Remote-app gebruiken om uw Apple TV te bedienen. Als je een Android-telefoon hebt, kun je de Google Home-app gebruiken om je Chromecast te bedienen. U kunt ook een universele afstandsbediening-app gebruiken, zoals AnyMote, om elke tv te bedienen die een infrarood-afstandsbediening (IR) heeft. Welke app voor afstandsbediening? Er zijn een paar verschillende apps die gebruikt kunnen worden voor afstandsbediening. Enkele populaire opties zijn:
Apple Remote: Met deze app kunt u uw Apple TV, iTunes en andere Apple-apparaten bedienen.
-GoToMyPC: Deze app geeft je de mogelijkheid om je pc op afstand te bedienen vanaf een andere computer of mobiel apparaat.
-LogMeIn: Met deze app kunt u op afstand een andere computer of apparaat benaderen en bedienen vanaf uw eigen computer of apparaat.
TeamViewer: Met deze app kunt u een andere computer of apparaat op afstand benaderen en bedienen vanaf uw eigen computer of apparaat, en tevens functies bieden voor online vergaderingen en samenwerking.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe Apple Remote opladen?

Sluit het ene uiteinde van een Lightning-kabel aan op de Lightning-poort aan de onderkant van de Siri Remote. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een USB-poort van een computer of op een USB-lichtnetadapter van Apple (los verkrijgbaar). Het duurt ongeveer drie uur om de Siri Remote volledig op te laden. Vervolgens, hoe werkt de apple tv remote? Deze afstandsbediening heeft een touchpad waarmee je snel door al je apps navigeert. Ook spoel je gemakkelijk een paar seconden terug in je favoriete film. Met de Menu knop ga je snel 1 scherm terug of naar het menu. Druk 2 keer op de thuisknop om gemakkelijk door al je apps te swipen.

Hoe werkt de Remote app?

Je kunt je telefoon op twee manieren als afstandsbediening gebruiken. De eerste manier is via een app die je via wifi verbindt met je telefoon. De tweede manier is via infrarood, dat sommige smartphones hebben. Je bedient je televisie dan rechtstreeks met het infraroodsignaal dat je telefoon uitzendt. Dit in overweging nemend, hoe krijg je apple tv op je tv? Om apple tv op uw tv te krijgen, moet u een HDMI-kabel hebben die compatibel is met uw tv. Zodra je die hebt, moet je de apple tv aansluiten op de HDMI-poort van je tv. Zodra deze is aangesloten, hebt u toegang tot apple tv.

En nog een vraag, wat heb je nodig om apple tv te kijken?

Er zijn een paar dingen die je nodig hebt om naar Apple TV te kijken. Ten eerste heb je een HDTV nodig. Ten tweede heb je een HDMI-kabel nodig om je Apple TV met je HDTV te verbinden. Ten slotte heb je een internetverbinding nodig.

Door Lefty

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik je je iPhone als muis? :: Wat is een geannuleerd gesprek?
Handige links