Huis > H > Hoe Gebruik Je Je Iphone Als Muis?

Hoe gebruik je je iPhone als muis?

Een aanwijsapparaat met AssistiveTouch gebruiken op uw iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' en selecteer 'Aanraken'.
  2. Selecteer 'AssistiveTouch' > 'Apparaten' en selecteer 'Bluetooth-apparaten'.
  3. Selecteer uw apparaat in de lijst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Hoe zet je Assistive Touch aan?

AssistiveTouch inschakelen

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Aanraken' en selecteer 'AssistiveTouch' om deze functie in te schakelen.
  2. Gebruik 'Hé, Siri' om "Schakel AssistiveTouch in" te zeggen.
  3. Ga naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Activeringsknop' en schakel AssistiveTouch in.
Mensen vragen ook: wat is stilhoudbediening? Stilhoudbediening configureren

De iPhone voert een bepaalde handeling uit wanneer je de cursor stilhoudt op een schermonderdeel of een gedeelte van het scherm.

Hoe homebutton op scherm?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de implementatie van een thuisknop op een aanraakscherm varieert naargelang het besturingssysteem en het specifieke apparaat. In het algemeen zal een thuisknop op een touchscreen echter op dezelfde plaats zitten als de fysieke thuisknop op een niet-touchscreen - meestal in het midden onderaan het scherm. Door op deze knop te tikken keert de gebruiker terug naar het beginscherm van het apparaat. Hoe krijg je een home knop op je scherm? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces om een thuisknop op uw scherm te krijgen, varieert afhankelijk van het merk en model van uw apparaat. In het algemeen kunt u echter een thuisknop op uw scherm krijgen door naar het instellingenmenu te gaan en de optie "Weergave" of "Startscherm" te selecteren. Vanaf daar zou u een instelling moeten kunnen vinden waarmee u een thuisknop aan uw scherm kunt toevoegen.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Bovendien, hoe iphone vergrendelen zonder knop?

AssistiveTouch-menu gebruiken

Met het menu kun je allerlei instellingen op je toestel aanpassen, zonder dat je knoppen nodig hebt. Denk daarbij aan: Volume, Roteer scherm, Vergrendel scherm en meer. Tik in het AssistiveTouch-menu op de instellingen die je wilt wijzigen.
Je kunt ook vragen hoe zet ik stille modus aan? Zet onder Instellingen voor Stille modus in de rij Stille modus de Aan/Uit -schakelaar op Aan of Uit. Als u Stille modus inschakelt, kunt u het volgende doen: Selecteer in het dialoogvenster Stille modus inschakelen, in de vervolgkeuzelijst Selecteer de duur, hoelang de Stille modus actief moet blijven.

Wat betekent het maantje?

Niet storen instellen

Het is mogelijk een periode aan te geven waarbinnen u niet gestoord wilt worden. Bijvoorbeeld wanneer u slaapt. Daarnaast is de optie handmatig aan en uit te zetten. Als de optie actief is ziet u rechtsboven in het scherm een pictogram van een maantje.
Hoe werkt niet storen? De functie "Niet storen" op de meeste smartphones legt alle inkomende gesprekken en meldingen stil, en sommige telefoons zorgen er ook voor dat de telefoon niet meer trilt of oplicht door meldingen. Om "Niet storen" te activeren, hebben de meeste telefoons een tegel met snelle instellingen die kan worden in- of uitgeschakeld, of het kan worden gevonden in het instellingenmenu. Zodra "Niet storen" is ingeschakeld, kunt u het meestal aanpassen om bepaalde meldingen door te laten, zoals alarmen of herinneringen, en u kunt ook plannen wanneer "Niet storen" automatisch moet worden in- en uitgeschakeld.

Waar zit de home knop?

De homeknop is de ronde knop onderaan de iPhone.

Door Andromede

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je thuisknop niet doet? :: Hoe koppel je Apple Remote?
Handige links