Huis > H > Hoe Laat Is Het Apple Event?

Hoe laat is het Apple event?

Het event begint dinsdag 8 maart om 19:00 uur Nederlandse tijd en je wilt je vast live kijken! Hieronder vind je de livestream van het Apple-event.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Welke datum komt iPhone 13?

De nieuwste iPhone 13 is per 17 september 2021 verkrijgbaar. Daarmee voldoet Apple aan de traditie om in september een nieuwe iPhone te lanceren. Apple heeft dit bekend gemaakt in de keynote op 14 september aan de hand van een prachtige presentatie, zoals we van Apple gewend zijn. Wat gaat Apple uitbrengen in 2022? Veel is er nog niet bekend, maar er gaan geruchten dat Apple in 2022 een nieuwe instapversie van de MacBook Pro uit gaat brengen. Het zou dan gaan om de opvolger van de huidige 13-inch MacBook Pro uit 2020. Er zit in ieder geval een Apple Silicon-chip in, waarschijnlijk de nieuwe M2-versie.

Je kunt ook vragen wat gaat apple aankondigen?

Apple is een bedrijf dat consumentenelektronica, computersoftware en onlinediensten ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Cupertino, Californië.
Naar verwachting zal Apple tijdens zijn evenement op 30 oktober nieuwe hardware aankondigen, waaronder een nieuwe MacBook Air en een nieuwe iPad Pro. Het bedrijf zal naar verwachting ook nieuwe software aankondigen, waaronder macOS Mojave en iOS 12.1. Trouwens, welke producten verkoopt apple? Apple verkoopt allerlei elektronica, waaronder smartphones, tablets, laptops en desktopcomputers. Ze verkopen ook allerlei accessoires voor hun producten, zoals hoesjes, opladers en koptelefoons.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe lang wachten op iPhone 13?

De iPhone 13 en 13 Mini worden volgens Apple binnen 2 tot 3 weken geleverd. Ter vergelijking, enkele weken na de onthulling van de iPhone 12-serie in 2020 bracht het Nederlandse OneMoreThing de levertijden van die smartphones in beeld. Dienovereenkomstig, is de iphone 13 beter dan de 12? Nu we de specificaties van de iPhone 13 met die van de iPhone 12 vergeleken hebben, komen we tot de conclusie dat de iPhone 13 voor veel mensen de betere keuze is. Het prijsverschil is slechts €100 en de langere accuduur en de verbeterde camera zijn voor ons wel het extra geld waard.

Wat wordt de prijs van iPhone 13?

De iPhone 13 kent een adviesprijs van 909 euro. Dat is voor 128GB opslag. Het prijskaartje matcht de adviesprijs van de 64GB-versie van de iPhone 12 vorig jaar. De versie met 256GB kost 1.029 euro en je betaalt 1.259 euro als je de 512GB-variant in huis wil halen. Dienovereenkomstig, hoe maak ik een nieuwe apple id? Om een nieuwe apple ID aan te maken, moet u enkele persoonlijke gegevens opgeven, zoals uw naam, geboortedatum en e-mailadres. Zodra u deze informatie hebt verstrekt, kunt u een nieuw wachtwoord voor uw account aanmaken.

Welk product is het meest verkocht van Apple?

Het best verkochte product van Apple is de iPhone. In mei 2016 had Apple wereldwijd meer dan 1 miljard iPhones verkocht.

Door Norma

Vergelijkbare artikelen

Welke Apple producten heb ik? :: Hoe zet je automatisch synchroniseren uit iPhone?
Handige links