Huis > W > Welke Apple Producten Heb Ik?

Welke Apple producten heb ik?

Uw Mac gebruiken om te zien waar u bent ingelogd

Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren'. Klik op 'Apple ID'. Klik op de naam van een apparaat om de informatie van dat apparaat te bekijken, zoals het model, het serienummer en de OS-versie van het apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dienovereenkomstig, welke branche is apple?

Hoewel Apple bij de meeste mensen vooral bekend is van de iPod, iPhone en iPad, begon het bedrijf ooit als fabrikant van desktopcomputers. Waarom lange levertijd iPhone 13? Als Apple nieuwe toestellen uitbrengt kan de levertijd de eerste weken flink oplopen. Vooral van de meest gewilde modellen in populaire kleuren kan er soms weinig voorraad zijn. Ook de modellen met veel opslag kunnen in het begin vaak een wat langere levertijd hebben, omdat er veel vraag naar is.

Daarvan, hoe lang wachten op nieuwe iphone?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat het van een aantal factoren afhangt, waaronder wanneer je voor het laatst een iPhone hebt gekocht, welk model je hebt en wat je upgrade-opties zijn. Over het algemeen kunt u verwachten dat u ongeveer een jaar moet wachten op een nieuw iPhone-model nadat het laatste is uitgekomen. Er zijn echter momenten geweest waarop nieuwe iPhone-modellen veel eerder werden uitgebracht, dus het hangt echt af van een aantal factoren. En nog een vraag, waarom is de iphone 13 niet leverbaar? De iPhone 13 is niet beschikbaar omdat deze nog niet is uitgebracht. Het meest recente iPhone-model is de iPhone 12, die in oktober 2020 is uitgebracht. Het volgende iPhone-model wordt verwacht in oktober 2021.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Welke camera is beter iPhone 12 of 13?

Wel is de ultragroothoeklens van de iPhone 13 beter dan die van de iPhone 12. Deze laat 47 procent meer licht binnen dan zijn voorganger. Hierdoor presteert de camera beter bij schemering of in een donkere ruimte en zijn deze foto's scherper en helderder. Beide toestellen hebben een Nachtmodus en Portretmodus. Wat is het verschil tussen Apple 12 en 13? De notch is ook 20% kleiner in vergelijking met de iPhone 12. Daarnaast is de positie van de camera's aangepast in de iPhone 13, deze zijn namelijk diagonaal geplaatst. Ook is de helderheid van de telefoon verbeterd. Je kunt zelfs met veel tegenlicht goed zien wat er op je scherm staat.

Dienovereenkomstig, welke camera is beter iphone 12 pro of 13?

De iPhone 13 heeft weer betere filmmogelijkheden en maakt mooiere panorama's. Qua selfies is er nauwelijks verschil: de 12-megapixelcamera aan de voorkant is min of meer hetzelfde. Wel kun je met de selfiecamera van de iPhone 13 jezelf in portretmodus filmen. De iPhone 12 Pro kan alleen in portretmodus fotograferen. Wat kost een iPhone 13 Zonder abonnement? Een iPhone 13 zonder abonnement zou ongeveer 699 dollar kosten.

Is de iPhone 13 het waard?

De nieuwe iPhone 13-modellen zijn zeker de upgrade waard als je van een oudere iPhone komt. Alle nieuwe functies zijn aanzienlijke verbeteringen, met name de nieuwe A14 Bionic-chip, die voor een aanzienlijke prestatieboost zorgt. De nieuwe camerafuncties zijn ook zeer indrukwekkend, vooral de nieuwe nachtmodus verbeteringen. Als je een iPhone 12 hebt, is de beslissing iets lastiger, maar de iPhone 13 is nog steeds een geweldige upgrade.

Door Tibold Cejda

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel kost het om je Face ID te laten maken? :: Hoe laat is het Apple event?
Handige links