Huis > H > Hoe Kun Je Een Mail Terughalen?

Hoe kun je een mail terughalen?

Een verzonden bericht intrekken en vervangen

Klik in E-mail, in het navigatiedeelvenster, op Verzonden items. Open het bericht dat u wilt intrekken en vervangen. Klik op het tabblad Bericht en klik in de groep Acties op Andere acties. Klik vervolgens op Dit bericht intrekken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Hoe kan ik mijn mail synchroniseren?

Controleer de instellingen van je telefoon of tablet

  1. Open de app Instellingen. op je apparaat.
  2. Tik op Gebruikers en accounts.
  3. Schakel Gegevens automatisch synchroniseren in.
Je kunt ook vragen kan niet synchroniseren mail? Synchronisatieproblemen met mobiele apparaten oplossen

Selecteer uw telefoon in de lijst met verbonden mobiele apparaten en selecteer vervolgens Verwijderen. Selecteer Opslaan. Schakel uw mobiele apparaat volledig uit. Start uw mobiele apparaat na een paar seconden opnieuw op en synchroniseer met uw postvak.

Dienovereenkomstig, hoe outlook mail synchroniseren met iphone?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u Outlook mail kunt synchroniseren met een iPhone:
De eerste stap is ervoor te zorgen dat u de laatste versie van iTunes op uw computer hebt geïnstalleerd. Vervolgens sluit u uw iPhone aan op uw computer met de USB-kabel van de iPhone. Zodra uw iPhone is aangesloten, opent u iTunes en klikt u op het menu "Apparaten". Selecteer uw iPhone uit de lijst met apparaten.
In het hoofdvenster van iTunes klik je op het tabblad "Info". Onder het kopje "Outlook-contacten synchroniseren" vinkt u het vakje "Contacten synchroniseren met" aan en kiest u "Outlook" uit het uitklapmenu.
Als u ook uw Outlook-agenda met uw iPhone wilt synchroniseren, vinkt u het vakje "Sync Calendar With" aan en kiest u "Outlook" uit het keuzemenu.
Klik tenslotte op de knop "Toepassen" rechtsonder in het hoofdvenster van iTunes. Uw Outlook contacten en agenda worden nu gesynchroniseerd met uw iPhone. En nog een vraag, heeft apple een mail? Apple heeft wel degelijk een mailprogramma, het heet Mail.app. Het is een basis e-mailprogramma waarmee u e-mail kunt verzenden en ontvangen. Het is niet zo rijk aan functies als sommige andere e-mailtoepassingen op de markt, maar het klaart de klus.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een tweede mail toe?

U kunt de Gmail-app op uw telefoon of tablet openen en accounts toevoegen of verwijderen. Om uw account toe te voegen, volgt u de stappen op het scherm.

Kan je Apple mailen?

Direct contact opnemen met de Apple Support helpdesk

Kies voor de optie om ondersteuning te ontvangen en met Apple te praten. Dit is gewoon in het Nederlands en kan telefonisch, e-mail, maar ook via chat.
Je kunt ook vragen hoe outlook als standaard instellen mac? Open de Mail-app. Kies 'Mail' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Algemeen'. Kies een e-mailapp in het menu 'Standaard-e-mailprogramma'.

Mensen vragen ook: waar vind ik instellingen in outlook?

POP-toegang inschakelen in Outlook.com

  1. Selecteer Instellingen. > Alle Outlook-instellingen weergeven > e-mail >e-mail synchroniseren.
  2. Onder POP en IMAP, selecteer Ja onder Laat apparaten en apps gebruik maken van POP.
  3. Kies Opslaan.
Dit in overweging nemend, wat is een pop3 server? Een POP3-server is een server die e-mailberichten opslaat en beschikbaar maakt voor POP3-clients. POP3 is een protocol waarmee e-mailberichten van een server kunnen worden opgehaald en naar een client kunnen worden gedownload.

Hoe e-mail op telefoon instellen?

Aangenomen dat u een e-mailaccount op uw telefoon wilt instellen:
1. Open de app Instellingen op uw telefoon
2. Tik op Accounts
3. Tik op Account toevoegen
4. Tik op E-mail
5. Voer je e-mailadres en wachtwoord in
6. Tik op Volgende
7. Kies het type account dat u hebt aangemaakt
8. Voer extra instellingen in
9. Tik op Volgende
10. Tik op Gereed

Door Crawley

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik een e-mailaccount van mijn iPhone? :: Wat moet je doen als je iPhone hapert?
Handige links