Huis > H > Hoe Verwijder Ik Een E-Mailaccount Van Mijn Iphone?

Hoe verwijder ik een e-mailaccount van mijn iPhone?

Uw e-mailaccount verwijderen en opnieuw configureren

Ga op uw apparaat naar 'Instellingen' > 'Mail' en tik op 'Accounts'. Tik op de e-mailaccount die u wilt verwijderen. Tik op 'Verwijder account'. Voeg uw account opnieuw toe.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe verwijder je definitief een email?

Meerdere e-mails verwijderen

Als u niet-overtuigende e-mailberichten wilt selecteren en verwijderen, klikt u op de eerste e-mail, houdt u Ctrl ingedrukt, klikt u op elk e-mailbericht dat u wilt verwijderen en drukt u vervolgens op Delete.
Waarom kan ik mijn Mail niet verwijderen? Kun je inkomende berichten in je e-mailpostvak niet meer verwijderen of verplaatsen? Dan is je postvak waarschijnlijk vol. Dit probleem kan optreden bij het gebruik van IMAP via e-mailsoftware als Outlook of Thunderbird en bij het gebruik van STRATO Webmail.

Bovendien, hoe mail verwijderen zonder te openen?

Er is geen manier om mail te verwijderen zonder hem te openen. Je kunt ook vragen hoe kan ik mijn outlook account verwijderen? Als u uw Outlook-account wilt verwijderen, meldt u zich aan bij Outlook.com, selecteert u uw accountnaam in de rechterbovenhoek en selecteert u vervolgens Account weergeven. Selecteer onder de sectie Services & abonnementen Beheer. In de sectie Uw account selecteert u Account sluiten.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Daarvan, hoe outlook account verwijderen op iphone?

Tik op de pagina Accounts op het e-mailaccount (bijv. Gmail) dat je van je iPhone wilt verwijderen. Scroll naar beneden en tik op Verwijder account. Dat is de rode knop onderaan de pagina. Vervolgens, hoe verwijder je alle ongelezen mail gmail? GmailalleverwijderenGmailAlles

Berichten verwijderen

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open het bericht. Als je in je inbox wilt blijven, tik je op de letter of foto naast het bericht.
  3. Tik op Verwijderen .

Kun je een mail terughalen?

Een e-mail terughalen met Verzenden ongedaan maken

Meteen nadat je een bericht hebt verzonden, kun je het bericht weer intrekken: Linksonder zie je Bericht verzonden en een optie Ongedaan maken of Bericht bekijken. Klik op Ongedaan maken.
Mensen vragen ook: wat moet ik doen als mijn mailbox vol zit? Als uw mailbox vol is, moet u ofwel een deel van de berichten in uw mailbox verwijderen, ofwel de grootte van uw mailbox vergroten. Om uw mailbox te vergroten, moet u contact opnemen met uw e-mailprovider.

Bovendien, waarom kan ik geen mail verwijderen iphone?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen mail kunt verwijderen op uw iPhone. Een mogelijkheid is dat je niet de juiste rechten hebt ingesteld. Om dit op te lossen gaat u naar Instellingen > Mail, Contacten, Agenda's > Accounts > tik op uw account > tik op de instelling Uitgaande mailserver > Primaire server > zorg ervoor dat de optie "Verwijderen van server" is ingeschakeld.
Een andere mogelijkheid is dat u de instelling Alles in de prullenbak heeft ingeschakeld. Om dit te verhelpen, gaat u naar Instellingen > Mail, Contacten, Agenda > Accounts > tik op uw account > tik op de instelling Prullenbak en zorg ervoor dat deze is uitgeschakeld.
Als geen van deze twee oplossingen werkt, moet u mogelijk contact opnemen met uw e-mailprovider voor verdere hulp bij het oplossen van problemen.

Door Falk

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen berichten verwijderen in mijn Outlook? :: Hoe kun je een mail terughalen?
Handige links