Huis > H > Hoe Persoonlijke Hotspot Gebruiken?

Hoe persoonlijke hotspot gebruiken?

Tik op het andere apparaat in Instellingen op 'Wifi' en kies je iPhone in de lijst met beschikbare wifinetwerken. Als er op het andere apparaat om een wachtwoord wordt gevraagd, voer je het wachtwoord in dat wordt weergegeven in 'Instellingen' > 'Persoonlijke hotspot' op je iPhone.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een iMac als tweede scherm gebruiken?

Meerdere iMacs kunnen worden gebruikt als beeldscherm. Daartoe moet elke iMac rechtstreeks worden aangesloten op een Thunderbolt-poort op de andere Mac. Command-F2 kan worden ingedrukt op het toetsenbord van de iMac. Het bureaublad van de andere Mac wordt dan getoond.

Kan geen verbinding maken met persoonlijke hotspot iPhone?

#1 Ik kan de Persoonlijke Hotspot niet vinden

Ga dan in de Instellingen-app en kies voor Persoonlijke hotspot. Check of de schakelaar aan staat en houd dit scherm open als je de verbinding wilt maken. Pas als de verbinding tot stand is gebracht, kun je Instellingen weer sluiten.
Dienovereenkomstig, wat doet een persoonlijke hotspot? Op Android kan de mobiele hotspot ingeschakeld worden door naar de instellingen te gaan en voor Tethering te kiezen. Kies vervolgens voor Mobiele hotspot. In het scherm valt in te stellen welke apparaten verbinding mogen maken. De hotspot wordt geactiveerd en er wordt een wachtwoord toegewezen.

Vervolgens, wat kost een persoonlijke hotspot?

Een persoonlijke hotspot is meestal een toeslag op uw mobiele telefoonabonnement. De prijs hangt af van uw specifieke abonnement, maar kan een extra $10 tot $30 per maand bedragen. Daarvan, wat moet je doen als je hotspot niet werkt? Als uw hotspot niet werkt, is het eerste wat u moet doen controleren of hij is ingeschakeld en goed is ingesteld. Zo ja, dan is de volgende stap de instellingen van uw toestel te controleren om te zien of het is ingesteld om de hotspot te gebruiken. Zo ja, probeer dan je toestel opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, dan is de volgende stap te controleren of er updates zijn voor je toestel of de hotspot. Als die er zijn, installeer ze dan en kijk of dat het probleem verhelpt. Zo niet, dan is de volgende stap contact opnemen met je provider of de fabrikant van de hotspot voor verdere probleemoplossing.

Gerelateerde artikelen

Kun je twee simkaarten tegelijk gebruiken?

Een paar simkaarten. De naam zegt het al. Je hebt twee simkaarten die hetzelfde nummer en telefoonnummer hebben. Deze twee kaarten kun je in twee verschillende telefoons of tablets plaatsen.

Welke stappen moet je nemen om een hotspot te maken?

Een hotspot maken met Android

  • Open het instellingenmenu.
  • Druk op 'Netwerk en internet'.
  • Druk op 'Hotspot en tethering'.
  • Druk op 'Wifi-hotspot instellen'.
  • Je kunt de hotspot nu een naam en wachtwoord geven.
  • Zet de hotspot aan.
Dienovereenkomstig, is een hotspot gratis? Een hotspot is een locatie waar draadloos internet (wifi) wordt aangeboden. Soms is dit gratis, soms moet u betalen om te kunnen internetten. Een hotspot heeft vaak een inlogpagina waarop u terecht komt zodra u verbinding maakt met het netwerk. Hier logt u in om te kunnen internetten.

Dit in overweging nemend, hoe verbind ik mijn laptop met hotspot?

Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Netwerk en internet > Mobiele hotspot. Voor Mijn internetverbinding delen vanaf kiest u de internetverbinding die u wilt delen. Selecteer Bewerken > voer een nieuwe netwerknaam en een wachtwoord in > Opslaan. Kan geen verbinding maken met KPN hotspot? Als u geen verbinding kunt maken met een hotspot van KPN, zijn er een paar dingen die u kunt controleren om te proberen het probleem op te lossen. Controleer eerst of uw apparaat binnen het bereik van de hotspot is en of er geen belemmeringen zijn tussen uw apparaat en de hotspot. Als je nog steeds problemen hebt met de verbinding, probeer dan je apparaat en de hotspot opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kun je proberen de hotspot te resetten naar de fabrieksinstellingen. Als je nog steeds geen verbinding kunt maken, moet je misschien contact opnemen met de klantenservice van KPN voor verdere hulp.

Dienovereenkomstig, kan geen verbinding maken met het netwerk?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen verbinding kunt maken met het netwerk. Controleer of uw computer is ingeschakeld en of de netwerkkabel is aangesloten. Als u een draadloze verbinding gebruikt, controleer dan of de router is ingeschakeld en of uw computer binnen bereik is. Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met uw internetprovider voor verdere probleemoplossing.

Door Cohlette

Vergelijkbare artikelen

Hoe QR-code scannen op zelfde apparaat? :: Hoe persoonlijke hotspot instellen iPhone?
Handige links