Huis > K > Kan Je Zwemmen Met Apple Watch 4?

Kan je zwemmen met Apple Watch 4?

Hou er rekening mee dat de Apple Watch niet geschikt is voor onderdompeling in diep water of activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden, zoals waterskiƫn. Je kan alleen zwemmen in een zwembad of open water, zoals in zee of in een meer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Wat is de waterdruppel op Apple Watch?

Waterslot is ingeschakeld en het scherm reageert niet op aanrakingen. Draai aan de Digital Crown om uw Apple Watch te ontgrendelen. Het waterdruppelsymbool verschijnt alleen op Apple Watch Series 2 of nieuwer en op Apple Watch SE. Apple Watch Series 1 en Apple Watch (1e generatie) zijn niet geschikt om mee te zwemmen. Mensen vragen ook: is een apple watch 3 nog goed? Wanneer jij nog een Apple Watch Series 3 in huis hebt zit je eigenlijk nog wel goed. Het is aan te raden om over te stappen naar een nieuwer model, maar over het algemeen kan de smartwatch nog aardig mee. Alleen wanneer jij een nieuwe smartwatch wilt kopen, dan is het slim om direct al voor een nieuwer model te gaan.

Bovendien, kun je met een apple watch 6 zwemmen?

Ja, je kunt zwemmen met een apple watch 6. Dit in overweging nemend, kan je zwemmen met de apple watch se? Ja, je kunt zwemmen met de Apple Watch SE. Hij is waterbestendig tot 50 meter en heeft een ingebouwde zwemtracker.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Mensen vragen ook: wat is het verschil tussen de apple watch 3 en 5?

Apple Watch Series 5: always-on en 30% groter

Daarnaast is het scherm van Apple Watch Series 5 verder uitgebreid naar de zijkanten, waardoor het 30 procent groter is dan het scherm van Apple Watch Series 3. Nog meer ruimte dus om al jouw berichtjes en gezondheidsgegevens af te lezen!
Bovendien, is een apple watch het geld waard? Het ideale sportmaatje

Je gebruikt Apple Watch heel gemakkelijk ook tijdens het sporten. Je start workouts voor zowel binnen als buiten en Apple Watch houdt alles voor je bij. Ook wanneer jouw iPhone niet in de buurt is, houdt Apple Watch je workouts bij. Handig als je buiten gaat hardlopen.

Kun je een Apple Watch verbinden met Android?

Je kunt een Apple Watch (gelimiteerd) gebruiken met Android. Andere smartwatches zoals de Galaxy Watch, Samsung Gear, Fitbit, Garmin, Xiaomi, Polar en Honor zijn compatible met Android toestellen. En nog een vraag, kan de apple watch tegen zeewater? Nee, de Apple Watch is niet waterdicht. Het is waterbestendig, wat betekent dat het bestand is tegen spetters water, maar het is niet bedoeld om ondergedompeld te worden in water.

Hoe maak je je Apple Watch waterdicht?

Er is geen manier om je Apple Watch waterdicht te maken.

Door Maddalena Brotzman

Vergelijkbare artikelen

Kan een iPhone 13 tegen water? :: Is Discord app down right now?
Handige links