Huis > K > Kan Een Iphone 13 Tegen Water?

Kan een iPhone 13 tegen water?

Met de IP68-classificatie zijn de iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max maximaal 30 minuten waterbestendig in een waterdiepte van maximaal 6 meter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan je met een iPhone douchen?

Om vloeistofschade te voorkomen, moet u het volgende vermijden: Zwemmen of in bad gaan met de iPhone. De iPhone blootstellen aan water onder druk of aan water met een hoge stroomsnelheid, zoals bij het douchen, waterskiƫn, wakeboarden, surfen, jetskiƫn, enzovoort. De iPhone gebruiken in een sauna of stoomcabine. Dit in overweging nemend, hoe waterdicht is de iphone 12 pro max?

ModelWater- en stofbestendigheid
iPhone 12 (alle modellen)IP68: 6 meter diep tot 30 minuten
iPhone 11 Pro (Max)IP68: 4 meter diep tot 30 minuten
iPhone 11IP68: 2 meter diep tot 30 minuten
iPhone SE (2e generatie)IP67: 1 meter diep tot 30 minuten

Dus, hoe lang kan iphone 11 onder water?

Volgens Apple kan de iPhone 11 tot 30 minuten in maximaal 2 meter water worden ondergedompeld. Men kan zich ook afvragen: kan een iphone met waterschade gemaakt worden? Als uw iPhone waterschade heeft, is het belangrijk om snel te handelen en de juiste stappen te nemen om het te repareren. Afhankelijk van de ernst van de schade kunt u uw iPhone misschien zelf repareren. Als de schade ernstig is, moet u hem naar een professional brengen.
Als u snel handelt, kunt u uw iPhone misschien zelf repareren. Als de waterschade gering is, kunt u proberen de telefoon met een haardroger voorzichtig te verwarmen en het water erin te laten verdampen. U kunt ook een stofzuiger met slang gebruiken om het water eruit te zuigen. Als u toegang hebt tot een droogmiddel, zoals silicagel, kunt u dat gebruiken om het resterende water te absorberen.
Als de schade ernstiger is, moet je je iPhone naar een vakman brengen. Die kan de telefoon openmaken en schoonmaken, en eventueel beschadigde onderdelen vervangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Mensen vragen ook: welke iphone kan tegen water?

De iPhone XS serie, iPhone 11 serie en iPhone 12 serie zijn allemaal IP68-gecertificeerd. De iPhone 12 serie kan 30 minuten tot 6 meter diep onder water. De iPhone 11 Pro (Max) kan 30 minuten tot 4 meter diep onder water. De iPhone 11 en de iPhone XS (Max) kunnen 30 minuten tot 2 meter diep onder water. Welke telefoon kan onder water? Ook de Google Pixel 4 en de duurdere en krachtigere Pixel 4XL zijn allebei IP68-waterresistent. Verder zijn het fijne smartphones om te gebruiken, met hun schone en vlotte Android-ervaring, een goed updatebeleid en prettige gezichtsontgrendeling.

Kan iPhone 13 Draadloos opladen?

Je iPhone 13 draadloos opladen doe je door simpelweg je toestel op de lader te leggen, zonder gerommel met kabels. Kies een draadloos oplaadstation en laad tegelijkertijd jouw Apple Watch en/of AirPods op. Je laadt jouw iPhone 13 extra snel draadloos op met een 15 watt Apple MagSafe oplader. Trouwens, kan je met een iphone 11 onder water? Nee, de iPhone 11 kan niet onder water worden gebruikt.

Wat dit betreft, kan je douchen met iphone xs max?

Het wordt afgeraden om met elke telefoon te douchen, omdat de vochtigheid en het water de telefoon kunnen beschadigen. De iPhone XS Max is geen uitzondering op deze regel.

Door Procora Carrilo

Vergelijkbare artikelen

Kan een iPhone 6 tegen water? :: Kan je zwemmen met Apple Watch 4?
Handige links