Huis > H > Hoe Zet Ik Apple Music Uit?

Hoe zet ik Apple Music uit?

Muziek

  1. Open de Muziek applicatie.
  2. Navigeer naar de menubalk.
  3. Klik op Muziek ▸ Voorkeuren.
  4. Open het tabblad 'Beperkingen'
  5. Schakel de optie 'Apple Music' uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Wat dit betreft, hoe zet je muziek op je iphone?

Dit doe je door naar optie Muziek onder het kopje Bibliotheek te navigeren, daar de muziekbestanden te selecteren en deze te verplaatsen naar de optie Muziek die staat vermeld onder je iOS apparaat. Ook kun je met je rechtermuisknop het bestand selecteren, en dan voor de optie 'Voeg toe aan apparaat' te kiezen. Daarvan, hoe kan je apple id verwijderen zonder wachtwoord? Zet je iPhone in de herstelmodus. Voor de meeste iOS-apparaten kunt u de startknop en de aan / uit-knop tegelijkertijd ingedrukt houden totdat het iTunes-pictogram verschijnt. Kies later "Herstellen" in het pop-upbericht. Nadat je hebt reset iPhone, uw Apple ID wordt ook verwijderd.

Kan je je Apple ID veranderen?

Ja, u kunt uw Apple ID wijzigen. U kunt uw Apple ID wijzigen in een ander e-mailadres waarover u beschikt. Om dit te doen, meldt u zich aan bij uw Apple ID-accountpagina en klikt u op Bewerken in het gedeelte Account. Hoe zet ik de muziek uit? Om de muziek uit te schakelen, gaat u naar het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteert u "Muziek". Zet vervolgens de schakelaar naast "Achtergrondmuziek" op uit.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Vervolgens, hoe zet je airplay uit?

Als u wilt stoppen met streamen, tikt u op 'AirPlay' in de app van waaruit u streamt en tikt u vervolgens op uw iPhone, iPad of iPod touch in de lijst. Wat is een goede muziek app voor iPhone? De Apple Music-app is dé plek om uw muziekbibliotheek te beheren en ernaar te luisteren. En als een Apple Music-abonnement hebt, kunt u miljoenen nummers streamen, nieuwe muziek ontdekken om aan uw verzameling toe te voegen en toegang krijgen tot uw muziekbibliotheek op uw andere apparaten.

Mensen vragen ook: hoe krijg je muziek op je iphone zonder itunes?

Met PhoneTrans. Met PhoneTrans kunnen we muziek en andere gegevens naar de iPhone overbrengen zonder iTunes. Het is een intuïtieve applicatie en heel eenvoudig te gebruiken, maar je moet wel een computer gebruiken. Hoe kan ik gratis Muziek downloaden op mijn iPhone? Er zijn een paar manieren waarop je gratis muziek kunt downloaden op je iPhone. Eén manier is om de iTunes Store app te gebruiken om gratis nummers of albums te vinden die je kunt downloaden. Een andere manier is om een app van derden te gebruiken, zoals Spotify of Pandora, die een beperkte selectie gratis muziek aanbiedt. Ten slotte kun je ook je computer gebruiken om muziek van je persoonlijke collectie over te zetten naar je iPhone met behulp van iTunes.

Trouwens, hoe kun je muziek op je iphone zetten zonder itunes?

Om muziek op je iPhone te zetten zonder iTunes, moet je een applicatie van derden gebruiken zoals iMyFone TunesMate. Met deze applicatie kun je muziek van je computer naar je iPhone overzetten zonder dat je iTunes nodig hebt.

Door Daney Millam

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik boeken uit mijn bibliotheek? :: Hoe verwijder je downloads van je iPhone?
Handige links