Huis > H > Hoe Verwijder Je Downloads Van Je Iphone?

Hoe verwijder je downloads van je iPhone?

Boeken, audioboeken of pdf's verwijderen van een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open de Boeken-app.
  2. Tik op 'Bibliotheek' en zoek het item dat u wilt verwijderen.
  3. Tik rechtsboven op 'Wijzig'.
  4. Tik op het item en tik vervolgens op het prullenmandsymbool .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Is iTunes gratis?

iTunes werkt als een bibliotheek voor al je multimedia en geeft een handig overzicht van al het materiaal dat je op je pc, Mac of ander Apple-apparaat hebt staan. Het programma is gratis beschikbaar via de site van Apple. Hier kun je iTunes downloaden voor zowel Windows als Mac. Is iTunes hetzelfde als Muziek? Apple maakte deze week bekend dat het iTunes overboord gooit. Het iconische muziek- en mediaprogramma op Mac wordt vervangen door drie aparte apps voor muziek, podcasts en film. Maar wat betekent dat voor jouw muziekcollectie in iTunes? We zetten het voor je op een rijtje.

Wat kun je doen met iTunes?

iTunes is een mediaspeler, bibliotheek en beheerprogramma voor mobiele apparaten, ontwikkeld door Apple Inc. Het wordt gebruikt voor het afspelen, downloaden en organiseren van digitale downloads van muziek en video op pc's met de besturingssystemen macOS en Microsoft Windows. De iTunes Store is ook beschikbaar op de iPhone, iPad en iPod Touch.
iTunes kan worden gebruikt om muziek, video's en apps uit de iTunes Store te kopen en te downloaden. Het kan ook worden gebruikt om muziek, video's en apps naar uw iPhone, iPad of iPod Touch te synchroniseren. iTunes kan ook worden gebruikt om de inhoud van uw iOS-apparaat te beheren, zoals het maken en beheren van afspeellijsten, het toevoegen en verwijderen van nummers en het toevoegen en verwijderen van apps. Waar wordt de reservekopie van de iPhone opgeslagen? Apple apparaten maken op twee plaatsen back-ups van uw gegevens: iCloud en iTunes.
iCloud-back-ups bevatten bijna alle gegevens op het apparaat en worden dagelijks via Wi-Fi opgeslagen zolang het apparaat is ingeschakeld, vergrendeld en op een voedingsbron is aangesloten. iTunes-back-ups daarentegen zijn ontworpen om een kopie van de gegevens van uw apparaat op uw computer op te slaan. Deze back-ups zijn gecodeerd en kunnen alleen worden gelezen door ze terug te zetten op een iPhone, iPad of iPod touch.
U kunt zien wanneer de laatste back-up is uitgevoerd door de app Instellingen te openen, bovenaan op uw naam te tikken en iCloud > Opslag beheren > Back-ups te selecteren. Onthoud dat iCloud-back-ups alleen gegevens bevatten die niet via iTunes-back-ups kunnen worden hersteld, zoals gekochte muziek, boeken en apps.
Om te zien wanneer je laatste iTunes-back-up is gemaakt, open je iTunes, selecteer je Voorkeuren in het iTunes-menu en klik je op Apparaten.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Trouwens, wat zit er in een itunes reservekopie?

Dit wordt opgenomen in een iCloud-reservekopie

  • Appgegevens.
  • Reservekopieën van Apple Watch1
  • Apparaatinstellingen.
  • Organisatie van het beginscherm en apps.
  • iMessage-, sms- en mms-berichten2
  • Foto's en video's op uw iPhone, iPad en iPod touch2
Dus, hoe kan ik reservekopie terugzetten? Hiervoor heb je een laptop of vaste computer en de oplaadkabel nodig.
  1. Sluit je device aan op de computer.
  2. Wacht totdat het apparaat wordt herkend.
  3. Klik in het linker menu in iTunes op 'iPhone van…'
  4. Klik in het overzicht 'Reservekopieën' op 'Zet reservekopie terug'
  5. Selecteer de juiste reservekopie.
  6. Klik op 'Herstel'

Dienovereenkomstig, hoe krijg je muziek op je iphone zonder itunes?

Met PhoneTrans. Met PhoneTrans kunnen we muziek en andere gegevens naar de iPhone overbrengen zonder iTunes. Het is een intuïtieve applicatie en heel eenvoudig te gebruiken, maar je moet wel een computer gebruiken. Wat dit betreft, hoe zet ik muziek over van ipad naar pc? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u muziek van uw iPad naar uw pc kunt overbrengen. Eén manier is om de ingebouwde iTunes-software te gebruiken die op beide apparaten zit. Om dit te doen, moet u uw iPad aansluiten op uw pc met een USB-kabel. Zodra deze is aangesloten, opent u iTunes en selecteert u uw iPad in de lijst met apparaten. Klik vervolgens op het tabblad "Muziek" en selecteer de nummers die u wilt overzetten. Klik ten slotte op de knop "Synchroniseren" om de muziek naar uw pc over te brengen.
Een andere manier om muziek van je iPad naar je pc over te zetten is door gebruik te maken van een cloud-gebaseerde opslagdienst zoals iCloud of Google Drive. Met deze diensten kunt u uw muziekbestanden uploaden naar de cloud en ze vervolgens openen vanaf uw pc. Hiervoor moet u de iCloud- of Google Drive-app op uw iPad installeren en u vervolgens aanmelden met uw accountgegevens. Zodra u bent aangemeld, kunt u uw muziekbestanden uploaden naar de cloud en ze vervolgens openen vanaf uw pc.
Tot slot kunt u ook muziek van uw iPad naar uw pc overbrengen met een programma voor bestandsoverdracht zoals iMazing. Met iMazing kun je bestanden tussen je iPad en je PC overzetten zonder iTunes te gebruiken. Om dit te doen, moet u uw iPad met een USB-kabel op uw pc aansluiten en vervolgens het programma iMazing starten. Zodra het geopend is, kunt u uw iPad selecteren in de lijst van apparaten en vervolgens de muziekbestanden kiezen die u wilt overzetten. Als u klaar bent, klikt u op de "Transfer" knop om de bestanden naar uw PC over te zetten.

En nog een vraag, waar kan ik muziek downloaden?

Er zijn een paar manieren om muziek te downloaden. Een populaire manier is het gebruik van een muziekstreamingdienst zoals Spotify, Pandora of Apple Music. Met deze diensten kun je online naar muziek luisteren en nummers downloaden om ze offline te beluisteren. Een andere manier om muziek te downloaden is door MP3-bestanden te kopen bij online winkels zoals Amazon Music of iTunes. Ten slotte staan sommige artiesten hun fans toe hun muziek gratis te downloaden van hun persoonlijke websites.

Door Irby

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik Apple Music uit? :: Waar vind ik de iTunes-bibliotheek?
Handige links