Huis > H > Hoe Verbind Je 2 Paar Airpods Met 1 Telefoon?

Hoe verbind je 2 paar AirPods met 1 telefoon?

Twee paar AirPods verbinden met één iPhone of iPad

  1. Ga naar het startscherm op je iPhone of iPad.
  2. Open de behuizing van uw AirPods of AirPods Pro / Haal uw AirPods Max uit hun Smart Case en houd deze binnen 60 seconden bij uw apparaat.
  3. Er verschijnt een setup-animatie.
  4. Tik op 'Verbinden'

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Kun je AirPods met meerdere apparaten verbinden?

Wanneer je de AirPods wilt delen en bijvoorbeeld ook wilt laten gebruiken door je partner, vrienden, etc. dan is dit ook mogelijk. Deze kunnen namelijk verbonden worden zonder dat dit storing geeft met je gekoppelde iCloud-account. Daarnaast kun je de AirPods ook koppelen andere apparaten, waaronder Windows en Android. Hoe moet je AirPods met elkaar verbinden? Controleer of Bluetooth is ingeschakeld. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en open het deksel. Houd de configuratieknop op de achterkant van de oplaadcase ingedrukt totdat het statuslampje wit knippert. Selecteer uw AirPods in de lijst 'Apparaten' en klik op 'Verbind'.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je oortjes niet verbinden?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw oordopjes geen verbinding maken:
1. Zorg ervoor dat uw oordopjes zijn opgeladen en dat de oplaadpoort schoon is.
2. Als u draadloze oordopjes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat de Bluetooth-verbinding is ingeschakeld en dat uw oordopjes binnen het bereik zijn van het apparaat waarmee ze zijn gekoppeld.
3. Probeer uw oordopjes en/of uw apparaat opnieuw op te starten.
4. Als u bedrade oordopjes gebruikt, controleert u of de audioaansluiting volledig is geplaatst en of de verbinding goed is.
5. Zorg ervoor dat het volume op uw apparaat hoger staat en dat het geluid niet is gedempt.
6. Als u nog steeds problemen ondervindt, probeert u uw oordopjes te resetten. Hoe kan je AirPods opnieuw instellen? Het resetten van je AirPods kan een nuttige stap zijn bij het oplossen van problemen als je problemen ondervindt met je oordopjes. Zo reset je je AirPods:
1. Plaats je AirPods in hun oplaaddoosje.
2. Houd de instelknop aan de achterkant van het hoesje ongeveer 15 seconden ingedrukt, totdat je het statuslampje wit ziet knipperen.
3. Open het deksel van de case en houd de knop aan de voorkant nog eens 10 seconden ingedrukt.
4. Je AirPods zouden nu gereset moeten zijn en klaar om opnieuw verbinding te maken met je apparaten.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Kun je meerdere bluetooth koptelefoons koppelen?

Android-gebruikers moeten gaan naar Bluetooth-instellingen en koppel bluetooth-hoofdtelefoons of -luidsprekers één voor één. Eenmaal verbonden, druk op de pictogram met drie stippen aan de rechterkant en klik op Geavanceerde instellingen. in staat stellen "Dubbel geluid" optie als deze nog niet is ingeschakeld. Kun je meerdere bluetooth apparaten koppelen iPhone? Is het mogelijk om 2 Bluetooth-apparaten met de iPhone te verbinden? Ja, zolang het niet twee audioapparaten tegelijk zijn. U kunt bijvoorbeeld een Apple Watch en Bluetooth evenals je koptelefoon in Bluetooth, maar bijvoorbeeld niet tegelijkertijd koptelefoons en airpods.

Kan je 2 JBL koptelefoons koppelen?

U kunt de hoofdtelefoon kan bij maximaal acht verschillende apparaten registreren (ermee koppelen), maar de hoofdtelefoon kan slechts met één apparaat tegelijk verbinding maken. Daarom worden 'multipoint'verbindingen niet ondersteund. Je kunt ook vragen kan ik mijn airpods in een andere case doen? Je kunt ook vragen of je airpods in een andere hoes kunt doen.

Wat dit betreft, hoe verbind je 2 airpods met 1 laptop?

Als je twee AirPods wilt koppelen aan je laptop, volg dan deze stappen:
1. Zorg ervoor dat je AirPods en je laptop aan zijn.
2. Open de Bluetooth-instellingen op je laptop.
3. Klik op de knop 'AirPods' in de lijst met beschikbare apparaten.
4. Je ziet nu twee AirPods in de lijst staan, genaamd 'AirPods (L) en 'AirPods (R)'.
5. Klik op beide AirPods om ze te selecteren.
6. Klik vervolgens op de knop 'Pair' om de koppeling te maken.

Door Munster Bruins

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik mijn AirPods niet verbinden met laptop? :: Wat moet je doen als je AirPods niet verbinden?
Handige links