Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Airpods Niet Verbinden?

Wat moet je doen als je AirPods niet verbinden?

Als uw AirPods in de lijst met apparaten verschijnen maar geen verbinding maken, gaat u naar de volgende stap. Sluit de klep, wacht vijftien seconden en open de klep. Houd de configuratieknop op de oplaadcase tot tien seconden ingedrukt. Als het statuslampje wit knippert, kunnen de AirPods worden verbonden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

En nog een vraag, hoe koppel ik mijn airpods pro?

AirPods Pro koppelen

  1. Tik op je apparaat in Instellingen op 'Bluetooth' en schakel vervolgens 'Bluetooth' in.
  2. Open de case met je AirPods en houd deze naast je apparaat.
  3. Volg de instructies op het scherm en tik op 'Gereed'.
Bovendien, kun je airpods met meerdere apparaten verbinden? Wanneer je de AirPods wilt delen en bijvoorbeeld ook wilt laten gebruiken door je partner, vrienden, etc. dan is dit ook mogelijk. Deze kunnen namelijk verbonden worden zonder dat dit storing geeft met je gekoppelde iCloud-account. Daarnaast kun je de AirPods ook koppelen andere apparaten, waaronder Windows en Android.

Hoe verbind je 2 paar AirPods met 1 telefoon?

Er zijn een paar verschillende manieren om twee paar AirPods op één iPhone aan te sluiten. De eerste manier is om de functie voor het delen van audio in iOS 13 te gebruiken. Met deze functie kunt u audio van uw iPhone delen met twee sets draadloze hoofdtelefoons of oordopjes. Om audio te delen, zorg je ervoor dat beide sets AirPods in je oren zitten en verbonden zijn met je iPhone. Open vervolgens het Control Center en tik op het pictogram Audio delen. Je iPhone zoekt dan naar compatibele audioapparaten in de buurt. Zodra hij je tweede set AirPods heeft gevonden, tik je op het apparaat om het te verbinden. Je zou nu dezelfde audio van beide sets AirPods moeten kunnen horen.
Een andere manier om twee paar AirPods op één iPhone aan te sluiten is door de AirPlay-functie te gebruiken. Met AirPlay kun je audio van je iPhone naar elke compatibele luidspreker of koptelefoon streamen. Om AirPlay te gebruiken, open je het Control Center en tik je op het AirPlay-pictogram. Selecteer vervolgens het apparaat waarnaar je wilt streamen. Je iPhone begint dan audio naar dat apparaat te streamen. Je kunt AirPlay ook gebruiken om audio van de ene AirPod naar de andere te streamen. Daarvoor open je het AirPod-hoesje en houd je het naast de AirPods waarnaar je wilt streamen. Er verschijnt een pop-upvenster op je iPhone met de vraag of je de twee apparaten wilt verbinden. Tik op "Verbinden" en je iPhone begint audio te streamen naar de tweede set AirPods. Hoe moet je draadloze oordopjes verbinden? Draadloze oordopjes maken via Bluetooth verbinding met uw apparaat. Om ze aan te sluiten:
1. Open de Bluetooth-instellingen op uw toestel.
2. Zet de oordopjes aan.
3. Selecteer de oordopjes in de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten.
4. Volg de aanwijzingen om de verbinding te voltooien.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe reset je je AirPods Pro?

Hoe reset je AirPods?

  1. Plaats allebei de AirPods in de oplaadcase.
  2. Open het klepje van de oplaadcase.
  3. Ga op je iPhone naar Instellingen, Bluetooth en klik dan bij je AirPods op Vergeet dit apparaat.
  4. Houd het knopje achter op de case ongeveer 15 seconden ingedrukt.
  5. Het lampje knippert nu een paar keer oranje.
  6. Klaar!
Men kan zich ook afvragen: wat gebeurt er als je airpods reset? Het lampje van de oplaadcase zal nu eerst oranje knipperen, zodra deze wit knippert zijn de AirPods hersteld (reset). Dit houdt in dat alle verbindingen worden verbroken. Sluit de case en open deze weer opnieuw, je zal merken dat je de Pods weer opnieuw moet koppelen.

Dit in overweging nemend, wat als airpods uit je oor vallen?

Wanneer ze hierdoor snel uit je oren vallen, kun je de oordopjes natuurlijk een beetje draaien. Draai de AirPods bijvoorbeeld een beetje waardoor de steeltjes naar buiten wijzen, in plaats van naar de grond. Mogelijk verklein je hiermee het gevaar dat de AirPods uit je oren vallen. Wat dit betreft, hoe lang gaan de airpods 2 mee? De AirPods 2 worden geleverd met een oplaadbare oplaadcase die ze tot 24 uur achter elkaar kan opladen. De AirPods zelf hebben een batterijduur van 5 uur.

Waarom verbinden mijn AirPods niet met mijn laptop?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je AirPods niet met je laptop verbinden. Mogelijke oorzaken zijn:
-Je laptop ondersteunt geen Bluetooth. Zorg ervoor dat je een Bluetooth-adapter hebt die is aangesloten op je laptop.
-Je AirPods zijn niet in de juiste modus. Zorg ervoor dat je AirPods in de "Pairing"-modus staan.
-Je AirPods zijn niet in bereik van je laptop. Zorg ervoor dat je AirPods dichtbij je laptop zijn.
-Je AirPods zijn leeg. Zorg ervoor dat je AirPods voldoende opgeladen zijn.

Door Adao Rehn

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind je 2 paar AirPods met 1 telefoon? :: Hoe geluid koptelefoon harder zetten?
Handige links