Huis > H > Hoe Maak Ik Verbinding Met De Server?

Hoe maak ik verbinding met de server?

Verbinding maken met een computer of bestandsserver

Tik op 'Verbind met server'. Geef de naam van een lokale host of een netwerkadres op en tik op 'Verbind'. Tip: Nadat je verbinding met een computer of bestandsserver hebt gemaakt, verschijnt deze in de lijst 'Recente servers' in het scherm 'Verbind met server'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Bovendien, kan geen verbinding maken met e mail server?

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken. Wat dit betreft, hoe komt het dat de server niet reageert? De DNS-server reageert dan niet, omdat hij tijdelijk niet bereikbaar is. Meestal kan dat probleem worden opgelost door van browser te wisselen of door de instellingen van de firewall te veranderen. Het opnieuw opstarten van de router kan het probleem ook oplossen.

Trouwens, wat te doen bij serverfout?

Er zijn een paar dingen die gedaan kunnen worden bij een serverfout. Een daarvan is de serverlogs controleren om te zien of er informatie is over wat de fout zou kunnen veroorzaken. Een andere is om de server opnieuw op te starten. Als de fout blijft bestaan, kan het nodig zijn contact op te nemen met de serverbeheerder of het hostingbedrijf om te zien of zij kunnen helpen het probleem op te lossen. Waar vind ik de naam van mijn server? Aangenomen dat u verwijst naar een webserver, wordt de servernaam meestal bepaald door de domeinnaam van de website. Als de website bijvoorbeeld www.example.com is, zou de servernaam example.com zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Kan geen verbinding maken met de server Samsung TV?

Een aantal dingen om te proberen:

  • Zou je een Smart Hub verbindingstest willen doen? Bij Instellingen→Ondersteuning→Apparaatonderhoud→Zelfdiagnose→Smart Hub-verbindingstest.
  • Proberen via wifi.
  • Router resetten.
  • Eventueel de tv resetten. Bij Instellingen→Algemeen→Resetten.
  • Zo nodig de tv een poos spanningsloos zetten.
En nog een vraag, kan geen verbinding maken met de server kpn? Gebruik je de juiste instellingen?
  • Inkomende server: imap.kpnmail.nl SSL aanvinken en poort 993 invullen.
  • Gebruikersnaam: KPN e-mailadres invullen.
  • Wachtwoord: KPN wachtwoord invullen.
  • Uitgaande server: smtp.kpnmail.nl TLS (of SSL voor oudere apparaten) aanvinken en poort 587 invullen.

Hoe werkt een server?

Je kunt een server zien als een normale computer. Als het ware “dient” een server jouw online product door het te hosten en beschikbaar te maken op het internet. Zonder server kan er dan ook eigenlijk niets online staan en bezocht worden. Er zijn dan ook verschillende server toepassingen. Dienovereenkomstig, kan geen verbinding maken met de server imap? Er zijn een paar mogelijke redenen voor deze foutmelding. De eerste is dat de server plat ligt of technische problemen heeft. Een andere mogelijkheid is dat het verkeerde serveradres is ingevoerd. Daarnaast kan de server geconfigureerd zijn om alleen verbindingen van bepaalde IP-adressen toe te staan, en het IP-adres van de gebruiker kan niet op de toegestane lijst staan. Ten slotte kan een firewall de toegang tot de server blokkeren.

Daarvan, waarom kan ik geen mails meer ontvangen?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen e-mails ontvangt. Eén mogelijkheid is dat uw e-mailadres niet meer actief is. Als u onlangs van e-mailprovider bent veranderd of een oude e-mailaccount hebt afgesloten, kan de oude account nog steeds actief zijn en berichten ontvangen. Een andere mogelijkheid is dat uw e-mail inbox vol is en geen nieuwe berichten kan ontvangen. U kunt dit controleren door in te loggen op uw e-mailaccount en te zoeken naar een vol- of overloopindicator. Ten slotte is het mogelijk dat berichten worden geblokkeerd door een spamfilter of firewall. Als u vermoedt dat dit het geval is, kunt u proberen het e-mailadres te whitelisten of contact opnemen met uw e-mailprovider voor hulp.

Door Torie

Vergelijkbare artikelen

Waarom werkt Google discover niet? :: Hoe installeer ik Chromecast op mijn tv?
Handige links