Huis > W > Waarom Werkt Google Discover Niet?

Waarom werkt Google discover niet?

Als u het gebruik van achtergrondgegevens heeft uitgeschakeld, kan de feed niet worden bijgewerkt. Om dit op te lossen, schakelt u het gebruik van achtergrondgegevens voor Discover in en uw probleem wordt verholpen. Open de app Instellingen op uw telefoon. Ga naar Apps en meldingen > Google-menu.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, hoe verbinding maken met discover?

In de browser

  1. Ga in de browser op je Android-telefoon of -tablet naar google.com.
  2. Tik linksboven op Menu. Instellingen.
  3. Tik onder Discover op Interesses beheren. Jouw interesses.
  4. Tik onder Op basis van je activiteit op Toevoegen. om nieuwe onderwerpen te volgen.
Wat is Discover in Google? Google Discover is een nieuwsfeed van Google. Om naar hier naartoe te gaan, open je gewoon de Google app op je smartphone. Zowel op Android als bij Apple. De artikelen verschijnen zonder dat je een zoekopdracht hebt ingetikt.

Wat dit betreft, waar staat discover?

Discover staat voor Discrete Optimization eXplorer, een software toolkit voor het oplossen van discrete optimalisatieproblemen. Het is geschreven in Java en draait op elk platform dat Java ondersteunt. Dus, hoe zet ik discover uit? Om ontdekking op uw apparaat uit te schakelen, moet u naar de instellingen van het apparaat gaan en de sectie ontdekking vinden. Zodra u de sectie ontdekking heeft gevonden, moet u de optie ontdekking uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Trouwens, waarom werkt google niet op mijn samsung telefoon?

Een exacte oorzaak voor de storing is niet bekend. Technologiesite Android Authority vermoedt dat het te maken heeft met een recente update voor de app, die bij gebruikers automatisch wordt geïnstalleerd. Niet alle Android-toestellen zijn getroffen, maar op Twitter druppelen klachten van gebruikers wereldwijd binnen. Kan mijn apps niet openen? Het kan ook zijn dat er van een app een nieuwe versie beschikbaar is die je moet downloaden om weer een werkende versie van de app te hebben. Blijft een app hardnekkig weigeren, ook na het updaten, verwijder deze dan en installeer de app opnieuw.

Mensen vragen ook: wat zijn doodles in de zoekwidget?

Google Logo's - Wat zijn Google Doodles

De logo's geven zowel een leuke draai aan de homepage van de zoekmachine en zijn ook leerzaam. Deze aangepaste logo's worden Google Doodles genoemd en hier op de site vind je een overzicht van de meer dan 1000 logo's die de revue gepasseerd zijn sinds 1998.
Daarvan, wat betekent discover feed? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het voor verschillende mensen of organisaties verschillende dingen kan betekenen. Maar in het algemeen verwijst "discover feed" waarschijnlijk naar een stroom inhoud (bv. artikelen, video's, enz.) die is gepersonaliseerd en/of aangepast aan de gebruiker op basis van zijn interesses, voorkeuren, enz. Deze inhoud wordt meestal gepresenteerd in een feed-formaat (vandaar de naam), dat gemakkelijk te doorlopen en te consumeren is.

Hoe zet ik trending zoekopdrachten uit?

Om trending zoekopdrachten uit te schakelen, ga naar het instellingenmenu en selecteer "Trends niet tonen".

Door Russon Majkut

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik de Google Assistant uit? :: Hoe maak ik verbinding met de server?
Handige links