Huis > W > Wat Betekent Geen Verbinding Met Server?

Wat betekent geen verbinding met server?

Een werkende netwerkverbinding is natuurlijk funest. Het klinkt wat voor de hand liggend maar een niet werkende netwerkverbinding is vaak een belangrijke oorzaak van server problemen. Test daarom altijd eerste of je wel verbinding hebt. En daarna ook andere verbindingen, bijvoorbeeld via een hotspot in plaats van WiFi.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe maak ik verbinding met de server?

Verbinding maken met een computer of bestandsserver

Tik op 'Verbind met server'. Geef de naam van een lokale host of een netwerkadres op en tik op 'Verbind'. Tip: Nadat je verbinding met een computer of bestandsserver hebt gemaakt, verschijnt deze in de lijst 'Recente servers' in het scherm 'Verbind met server'.
Daarvan, kan geen verbinding maken met de server mail? Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken.

Hoe komt het dat de server niet reageert?

Als een server niet reageert, komt dat waarschijnlijk door een van de drie dingen:
1. De server ligt plat.
2. De server wordt overstelpt met aanvragen en kan ze niet allemaal verwerken.
3. Er is een probleem met de netwerkverbinding tussen de client en de server. Wat te doen bij serverfout? Er zijn een paar dingen die u kunt doen in geval van een serverfout:
- Herstart de server
- Controleer de serverlogboeken op fouten
- Controleer de netwerkverbinding
- Neem contact op met de serverbeheerder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Trouwens, waar vind ik de naam van mijn server?

Klik in Windows (Vista en 7) op "Start", typ "cmd" en bevestig met <ENTER>. De opdrachtprompt opent in een nieuw venster. Typ er "ping mijnorganisatie.be" en druk op <ENTER>. Het IP-adres van de server waarmee je verbonden bent, is in dit geval 72.14.221.104. Kan geen verbinding maken met de server Samsung TV? Een aantal dingen om te proberen:

  • Zou je een Smart Hub verbindingstest willen doen? Bij Instellingen→Ondersteuning→Apparaatonderhoud→Zelfdiagnose→Smart Hub-verbindingstest.
  • Proberen via wifi.
  • Router resetten.
  • Eventueel de tv resetten. Bij Instellingen→Algemeen→Resetten.
  • Zo nodig de tv een poos spanningsloos zetten.

Kan geen verbinding maken met de server KPN?

Gebruik je de juiste instellingen?

  • Inkomende server: imap.kpnmail.nl SSL aanvinken en poort 993 invullen.
  • Gebruikersnaam: KPN e-mailadres invullen.
  • Wachtwoord: KPN wachtwoord invullen.
  • Uitgaande server: smtp.kpnmail.nl TLS (of SSL voor oudere apparaten) aanvinken en poort 587 invullen.
Hoe werkt een server? Een server is een computer die gegevens verstrekt aan andere computers in een netwerk. Servers kunnen gegevens verstrekken aan andere computers op hetzelfde netwerk, of ze kunnen gegevens verstrekken aan computers op andere netwerken. Servers verstrekken gewoonlijk gegevens aan computers die daarom vragen, maar ze kunnen ook gegevens pushen naar computers die geabonneerd zijn om ze te ontvangen.

Kan geen verbinding maken met de server IMAP?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u geen verbinding kunt maken met een IMAP-server.
Een mogelijkheid is dat de server down is of een probleem heeft. In dit geval moet u wachten tot de server weer werkt voordat u verbinding kunt maken.
Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met uw netwerkverbinding. Dit kan het gevolg zijn van een probleem met uw internet service provider of een probleem met uw eigen lokale netwerk. Als dit het geval is, moet u uw netwerkverbinding controleren om het probleem op te lossen.
Tot slot is het ook mogelijk dat de IMAP-server verkeerd geconfigureerd is. Dit kan een probleem zijn met de instellingen van de server of met de manier waarop hij is ingesteld. Als dit het geval is, moet u contact opnemen met de serverbeheerder om het probleem op te lossen.

Door Kaufmann Herrea

Vergelijkbare artikelen

Hoe DNS probleem oplossen? :: Hoe maak je verbinding met de server?
Handige links