Huis > H > Hoe Maak Je Verbinding Met De Server?

Hoe maak je verbinding met de server?

Verbinding maken met een computer of bestandsserver

Tik op 'Verbind met server'. Geef de naam van een lokale host of een netwerkadres op en tik op 'Verbind'. Tip: Nadat je verbinding met een computer of bestandsserver hebt gemaakt, verschijnt deze in de lijst 'Recente servers' in het scherm 'Verbind met server'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, wat is een remote sessie?

Het remote desktop-protocol (RDP) is een meerkanaalsprotocol dat gebruikt wordt om verbinding te kunnen maken met terminalservices of voor het overnemen van een op Microsoft Windows gebaseerd systeem (vanaf Windows NT 4). Het remote desktop-protocol is gepatenteerd en ontwikkeld door Microsoft. Dus, welke poort voor rdp? RDP werkt op TCP poort 3389, deze moet je forwarden naar het (interne) ip-adres van je computer.

Dit in overweging nemend, wat is een rdp omgeving?

Een RDP-omgeving is een type computeromgeving die het RDP-protocol gebruikt om toegang op afstand tot een bureaublad of server mogelijk te maken. RDP staat voor Remote Desktop Protocol en is een eigen protocol ontwikkeld door Microsoft. RDP wordt vaak gebruikt door bedrijven en organisaties om externe toegang tot desktops en servers mogelijk te maken voor werknemers, IT-personeel en andere geautoriseerde gebruikers. Hoe werkt remote? Wanneer u op afstand werkt, werkt u niet in een kantoor. U werkt vanuit huis, of vanuit een koffieshop, of vanuit elke andere plaats waar u een internetverbinding kunt krijgen. Misschien werk je voor een bedrijf in een andere stad of in een ander land. Of je werkt voor jezelf.
Er zijn een paar verschillende manieren om op afstand te werken. De meest gebruikelijke manier is om een laptop te gebruiken en via een Wi-Fi-verbinding verbinding te maken met het internet. Je kunt ook een desktopcomputer gebruiken, als je die hebt.
Als je voor een bedrijf werkt, krijg je waarschijnlijk een VPN, of Virtual Private Network, waarmee je overal ter wereld verbinding kunt maken met hun netwerk.
Als u voor uzelf werkt, kunt u een aantal verschillende tools gebruiken om verbonden te blijven, waaronder Skype, Google Hangouts en Slack.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe kan ik een andere pc overnemen?

Als je iemand via internet mee wilt laten kijken naar je scherm, bijvoorbeeld om te helpen met een pc-probleem, is het gratis TeamViewer ideaal. Je geeft de gast toestemming via een code. Die andere persoon kan meekijken en met jouw toestemming de besturing van de computer overnemen. Wat dit betreft, kan je 2 computers met elkaar verbinden? Om twee computers met elkaar te verbinden die geen toegang hebben tot een gedeeld netwerk kun je een ethernetkabel gebruiken. Hiermee maak je een directe verbinding tussen de ethernetpoorten van de twee computers. Voor sommige computers heb je een speciale "crossover-kabel" nodig.

Dienovereenkomstig, hoe verbind je laptop met pc?

Nieuwere computers kunnen volstaan met een standaard ethernetkabel, omdat de netwerkadapter automatisch zal herkennen dat je twee computers op elkaar aansluit. Oudere computers hebben misschien een crossover-kabel nodig. Dit is een standaard ethernetkabel waarbij de verbinding aan een kant is omgedraaid. Je kunt ook vragen hoe maak ik een thuisnetwerk met windows 11? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan variƫren afhankelijk van de specifieke router en apparaten die u gebruikt. Over het algemeen kunt u echter een thuisnetwerk maken met Windows 11 door het Netwerkcentrum te openen, "Een nieuwe verbinding of netwerk instellen" te selecteren en de aanwijzingen te volgen. Mogelijk moet u ook uw firewallinstellingen aanpassen om inkomende verbindingen toe te staan.

Kan ik meerdere schermen gebruiken in remote desktop?

Ja, u kunt meerdere schermen gebruiken in remote desktop. Daarvoor moet u de toepassing Remote Desktop Connection openen, op de knop Opties klikken en vervolgens het tabblad Beeldscherm selecteren. Van daaruit kunt u het aantal monitoren selecteren dat u wilt gebruiken.

Door Oletha Werring

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent geen verbinding met server? :: Hoe maak ik met Windows 10 verbinding met een extern bureaublad?
Handige links