Huis > W > Wat Is Een Keuzelijst Excel?

Wat is een keuzelijst Excel?

Een dropdown menu is een keuzelijst in een of meerdere cellen. Dit is handig als je de gebruiker alleen wilt laten kiezen uit vooraf bepaalde opties. En je voorkomt daarbij dat de gebruiker andere (foutieve) gegevens kan invullen. In Excel staat een lijst met plaatsnamen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Daarvan, hoe maak je een keuzelijst met kleuren in microsoft excel?

Selecteer de cellen in de vervolgkeuzelijst en klik op Kutools > Keuzelijst > Gekleurde vervolgkeuzelijst. 2. In de Gekleurde vervolgkeuzelijst dialoogvenster, voer onderstaande instellingen uit. 1) Vink de schaal aan waaraan u kleur wilt toevoegen in de Toepassen op pagina. Bovendien, hoe automatisch aanvullen tijdens het typen in de vervolgkeuzelijst excel? Formule automatisch aanvullen in- of uitschakelen

  1. Klik op Bestand > Opties > Formules. In Excel 2007: Klik op Microsoft Office knop. , klik opExcel opties en klik vervolgens op de categorie Formules.
  2. Schakel onder Werken met formulesde optie Formule automatisch aanvullen in of uit.

Hoe maak je draaitabellen in Excel?

Draaitabellen zijn een van de krachtigste hulpmiddelen in Excel. Hiermee kunt u snel grote hoeveelheden gegevens samenvatten op een manier die gemakkelijk te begrijpen en visueel aantrekkelijk is.
Om een draaitabel te maken, selecteert u eerst de gegevens die u in de tabel wilt opnemen. Ga vervolgens naar het tabblad Invoegen en klik op Draaitabel. Er wordt een nieuw venster geopend waarin u de locatie van uw gegevens kunt selecteren en kunt kiezen hoe u ze wilt samenvatten.
Zodra u uw draaitabel hebt gemaakt, kunt u de velden toevoegen, verwijderen en herschikken om hem aan uw behoeften aan te passen. U kunt ook filters en slicers toevoegen om uw gegevens verder te analyseren. Hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in Excel? Als u van twee cellen één cel wilt maken, kunt u de functie CONCATENATE gebruiken. Als u bijvoorbeeld van de cellen A1 en B1 één cel wilt maken, gebruikt u de volgende formule: =CONCATENATE(A1,B1).

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Mensen vragen ook: hoe maak je een ja of nee vervolgkeuzelijst met kleur in excel?

Selecteer de lijst die u wilt vullen met de vervolgkeuzelijst JA of NEE en klik op Kutools > Keuzelijst > Gekleurde vervolgkeuzelijst om deze functie in te schakelen. Hoe werkt Gegevensvalidatie in Excel? Gegevensinvoer beperken

  1. Selecteer de cellen waarvoor u de gegevensinvoer wilt beperken.
  2. Klik op het tabblad Gegevens op Gegevensvalidatie > Gegevensvalidatie.
  3. Selecteer in het vak Allow het type gegevens dat u wilt toestaan en vul de beperkende criteria en waarden in.

Hoe cellen kleuren in Excel?

Selecteer de cel of het celbereik dat u wilt opmaken. Klik op Start > startpictogram voor dialoogvenster Celeigenschappen of druk op Control+Shift+F. Kies op het tabblad Vullen de gewenste kleur onder Achtergrondkleur. Mensen vragen ook: hoe vul ik automatisch andere cellen in bij het selecteren van waarden in de vervolgkeuzelijst van excel? Met de keuzelijstfunctie van Excel kunt u een lijst met items maken waaruit u kunt kiezen. Wanneer u een item uit de lijst selecteert, vult Excel automatisch de cel rechts daarvan met het volgende item in de lijst.

Dus, waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel?

In Excel is voorwaardelijke opmaak te vinden onder het tabblad Home, in de groep Stijlen. Daar vindt u een knop "Voorwaardelijke opmaak". Klikken op deze knop opent een drop-down menu met verschillende opties voor voorwaardelijke opmaak.

Door Aronson Wytch

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een PowerPoint op een USB stick Mac? :: Welk kerstnummer heeft de meeste versies?
Handige links