Huis > H > Hoe Zet Je Autocorrectie Uit Op Chromebook?

Hoe zet je autocorrectie uit op Chromebook?

Automatische correctie of spellingcontrole inschakelen:

  1. Log in op je Chromebook als je dit nog niet hebt gedaan.
  2. Selecteer rechtsonder de tijd.
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Selecteer onder Apparaat de optie Toetsenbord.
  5. Selecteer Invoermethode.
  6. Selecteer naast het ingeschakelde toetsenbord de optie Nieuw tabblad .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Daarvan, waar zit de delete knop?

De sneltoets is de FN toets in combinatie met de BACKSPACE toets. Op deze manier veranderd de BACKSPACE toets dus in een DELETE toets. Iets wat weinig mensen weten maar erg fijn kan zijn in je workflow! Bovendien, wat is de refresh toets chromebook? toetsentoetsChromebook

SneltoetsFunctionaliteit
Ctrl + Shift + TabNaar het vorige tabblad in het venster gaan
Ctrl + Shift + RefreshScherm 90 graden draaien
Ctrl + Shift + )Schaal scherm opnieuw instellen
Ctrl + Shift + +Schaal scherm vergroten

Wat is de Backspace toets?

De backspace-toets is een toets op een computertoetsenbord waarmee tekens links van de cursor worden gewist. Hoe krijg ik mijn scherm weer normaal op mijn iPad? Er zijn een paar dingen die u kunt proberen om uw scherm weer normaal te krijgen op uw iPad. Ten eerste kunt u proberen uw iPad opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kunt u proberen uw iPad te resetten. Om uw iPad te resetten, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Alle instellingen resetten. Dit zal uw iPad terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Als geen van beide opties werkt, kunt u proberen uw iPad te herstellen vanaf een back-up. Sluit hiervoor uw iPad aan op uw computer en open iTunes. Klik vervolgens op het tabblad Samenvatting en klik op Herstellen.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als je Chromebook vastloopt?

Als u onlangs nieuwe apps of extensies hebt geïnstalleerd, verwijdert u deze.

Hoe sluit je een venster op iPad?

App vensters op iPad sluiten

Het sluiten van meerdere vensters van iPad apps werkt op dezelfde manier als het afsluiten van apps op iPhone en iPad. Het enige wat je hoeft te doen, is de appkiezer te openen en het venster omhoog te vegen.
Hoe verander ik split View? Split View aanpassen

Om een Split View-app in een Slide Over-app te veranderen, tikt u op de multitaskingknop en vervolgens op de Slide Over-knop . Of u kunt uw vinger op de multitaskingknop houden en de app vervolgens naar de andere app slepen.

Hoe kan ik 2 schermen aansluiten op mijn laptop?

De oplossing is relatief simpel: met behulp van een USB adapter kun je gebruik maken van de USB poorten van de laptop om extra beeldschermen aan te sluiten. Het eerste externe scherm verbind je rechtstreeks met je laptop via een HDMI of VGA kabel, en het tweede scherm via de adapter met een USB poort van je laptop. Hoe kan ik meerdere vensters tegelijkertijd minimaliseren? Om meerdere vensters tegelijk te minimaliseren, kunt u de sneltoets Windows+D gebruiken. Deze sneltoets minimaliseert alle open vensters en toont het bureaublad.

Hoe start je de Taakbeheer op een Chrome OS?

Er zijn twee manieren om het Taakbeheer op een Chrome OS te starten. De eerste is door op Shift+Esc op uw toetsenbord te drukken. Hierdoor verschijnt het venster Taakbeheer. De tweede manier is om te klikken op het Chrome-menu in de rechterbovenhoek van het scherm en "Meer hulpmiddelen" > "Taakbeheer" te selecteren.

Door Feliks

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik knippen en plakken? :: Wat is F2 op een Chromebook?
Handige links