Huis > H > Hoe Splits Je Je Scherm Op Chromebook?

Hoe splits je je scherm op Chromebook?

Twee vensters tegelijkertijd weergeven

  1. Houd Maximaliseren in een van de vensters ingedrukt.
  2. Sleep het venster naar de linker- of rechterpijl .
  3. Herhaal de bovenstaande stappen voor het tweede venster.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Dienovereenkomstig, wat is f2 op een chromebook?

Van sneltoets naar functietoets

Door de Launcher-toets op je Chromebook ingedrukt te houden in combinatie met een van de symbooltoetsen, activeer je functieknop. Daarmee wordt het pijltje naar links de F1-knop, het pijltje naar rechts de F2 knop, het geluidsicoontje met een streep erdoor F8, enzovoort.
Je kunt ook vragen hoe moet je iets kopieren en plakken? Met behulp van de sneltoetsen kun je kopiëren en plakken: Pc: Ctrl + c voor Kopiëren, Ctrl + x voor Knippen en Ctrl + v voor Plakken.

Hoe selecteren op Chromebook?

Er zijn een paar verschillende manieren om tekst te selecteren op een Chromebook:
1. Gebruik uw muis of trackpad: Plaats uw cursor aan het begin van de tekst die u wilt selecteren. Klik vervolgens op de linkermuisknop of trackpadknop en houd deze ingedrukt terwijl u uw cursor over de tekst sleept. De tekst wordt gemarkeerd terwijl u uw cursor verplaatst. Wanneer u het einde bereikt van de tekst die u wilt selecteren, laat u de knop los.
2. Gebruik uw toetsenbord: Plaats uw cursor aan het begin van de tekst die u wilt selecteren. Houd vervolgens de Shift-toets ingedrukt terwijl u met de pijltjestoetsen (omhoog, omlaag, links of rechts) uw cursor over de tekst beweegt. De tekst wordt gemarkeerd terwijl u de cursor verplaatst. Wanneer u het einde bereikt van de tekst die u wilt selecteren, laat u de Shift-toets los.
3. Gebruik een combinatie van uw muis of trackpad en toetsenbord: Plaats uw cursor aan het begin van de tekst die u wilt selecteren. Houd vervolgens de Shift-toets ingedrukt terwijl u de linkermuisknop of trackpadknop ingedrukt houdt. Terwijl u uw cursor over de tekst beweegt, wordt deze gemarkeerd. Wanneer u het einde bereikt van de tekst die u wilt selecteren, laat u de Shift-toets en de muis- of trackpadknop los. Trouwens, hoe kom ik van een gedeeld scherm af? Er zijn een paar manieren om van een gedeeld scherm af te komen:
1. Als u degene bent die het scherm heeft gedeeld, kunt u het gedeelde schermvenster gewoon sluiten.
2. Als u niet degene bent die het scherm heeft gedeeld, kunt u de persoon die het scherm heeft gedeeld vragen om het te sluiten.
3. Als u in een vergadering bent en iemand anders deelt zijn scherm, kunt u klikken op de knop "Stoppen met delen" in de rechterbenedenhoek van het gedeelde schermvenster.

Gerelateerde artikelen

Hoe scherm verslepen?

Het scherm kan worden verplaatst naar: rechter zijscherm, linker zijscherm, boven of onder.

Hoe krijg ik twee vensters naast elkaar?

Zorg dat er twee vensters of programma's open staan. Druk de Windows toets en pijltje naar links tegelijk in. U ziet nu het venster naar links gaan. Voor het andere venster doet u hetzelfde, maar u gebruikt dan Windows toets en pijltje naar rechts. Wat is F5 op een Chromebook? Ctrl + Switcher / F5 - Maak een screenshot en sla deze op in uw map Downloads. De Switcher-toets bevindt zich in plaats van de F5-toets op een standaardtoetsenbord. Ctrl + Shift + Switcher / F5 - Maak een screenshot van een deel van het scherm.

Wat dit betreft, waar vind ik het klembord op mijn chromebook?

Zodra je klaar bent om te plakken - of je wilt gewoon een kijkje nemen op het klembord - druk gewoon op de zoek- / launcher-toets + v. Dit zal de drijvende klembordmanager opleveren. Selecteer een van de items in de lijst om ze te plakken. En nog een vraag, wat doet ctrl o? De sneltoets "Ctrl+O" wordt gebruikt om een nieuw document te openen in Microsoft Word.

Hoe kopieren en plakken op smartphone?

Er zijn een paar manieren om te kopiëren en plakken op een smartphone. De meest gebruikelijke manier is om de tekst die u wilt kopiëren ingedrukt te houden. Hierdoor wordt de tekst gemarkeerd. Vervolgens kunt u op de knop Kopiëren tikken. Om de tekst te plakken, houdt u gewoon een lege plek ingedrukt. Er verschijnt een menu en u kunt op de knop Plakken tikken.

Door DeeAnn Mccutchan

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik het Knipprogramma? :: Hoe knip ik een tekst?
Handige links