Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Naar Beneden Scrollen?

Waarom kan ik niet naar beneden scrollen?

Probeer het eens met andere beeldscherminstellingen, ook je cache leegmaken kan helpen. Ook nog even via mijn Samsung S5 geprobeerd, geen problemen ontdekt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kun je een cel splitsen in Excel?

Cellen splitsen

  1. Klik in de tabel op de cel die u wilt splitsen.
  2. Klik op het tabblad Indeling.
  3. Klik in de groep Samenvoegen op Cellen splitsen.
  4. Selecteer in het dialoogvenster Cellen splitsen het aantal kolommen en rijen dat u wilt en klik vervolgens op OK.
Dus, waarom kan ik geen kolom invoegen excel? Klik op een cel in de rij waar u een rij wilt invoegen. Klik in het menu Invoegen op rij. Als u een kolom wilt invoegen, klikt u op kolom.

Je kunt ook vragen hoe overbodige rijen en kolommen verwijderen?

Er zijn een paar manieren om onnodige rijen en kolommen in een gegevensverzameling te verwijderen. Eén manier is het gebruik van de "drop"-functie in R. Met deze functie kunt u aangeven welke rijen of kolommen u wilt verwijderen. Een andere manier is om de functie "subset" te gebruiken om alleen de kolommen of rijen te selecteren die u wilt behouden. Dit in overweging nemend, waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel? In Excel vindt u voorwaardelijke opmaak op het tabblad Home, in de groep Stijlen. Er is een vervolgkeuzemenu met de naam Voorwaardelijke opmaak dat u verschillende opties biedt voor de opmaak van uw cellen op basis van bepaalde voorwaarden.

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe kan je cellen samenvoegen?

Cellen samenvoegen

  1. Klik op de eerste cel en druk op Shift terwijl u op de laatste cel in het bereik klikt dat u wilt samenvoegen. Belangrijk: Zorg ervoor dat slechts één van de cellen in het bereik gegevens heeft.
  2. Klik op Start > Samenvoegen en centreren.
Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel? Samenvoegen
  1. Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen. Doe dit door te klikken op de eerste cel, in ons voorbeeld is dat cel E3.
  2. Zorg dat in het Lint het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken.
  3. Klik in de groep 'Uitlijning' op Samenvoegen en centreren. Het kan zijn dat u alleen het pictogram ziet.

Dienovereenkomstig, hoe kun je twee rijen samenvoegen?

Voeg rijen met gegevens samen tot één rij met formule 2

  1. Selecteer een lege cel en voer de formule in = CONCATENATE (TRANSPONEREN (A1: A10 & "")), en markeer TRANSPONEREN (A1: A10 & "") in de formule.
  2. pers F9 toets om het markeringsgedeelte van de formule om te zetten in waarden.
Men kan zich ook afvragen: hoeveel voorwaarden kun je toevoegen in een als voorwaarden functie? U kunt zoveel voorwaarden toevoegen als u wilt in een functie als voorwaarden. Bedenk wel dat elke voorwaarde die je toevoegt de complexiteit van je code vergroot. Als je te veel voorwaarden hebt, kan het moeilijk worden om je code te lezen en te onderhouden.

Dienovereenkomstig, waar onwaar excel kleur?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan afhangen van persoonlijke voorkeuren. Enkele algemene tips die kunnen helpen zijn het gebruik van contrastrijke kleuren (bv. zwart en wit) of het gebruik van kleuren die met bepaalde emoties worden geassocieerd (bv. rood voor woede of blauw voor verdriet). Uiteindelijk is het aan het individu om te experimenteren met verschillende kleurencombinaties om te zien wat voor hem of haar het beste werkt.

Door Rochester Ludeke

Vergelijkbare artikelen

Hoe verdeel je word in secties? :: Hoe maak je verschillende kolommen in Excel?
Handige links