Huis > H > Hoe Lijsten Vergelijken In Excel?

Hoe lijsten vergelijken in Excel?

Klik op Start > Bestanden vergelijken. Het dialoogvenster Bestanden vergelijken wordt weergegeven. Klik op het blauwe mappictogram naast het vak Vergelijken om te bladeren naar de eerdere versie van uw werkmap.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, hoe werkt vergelijken in excel?

Als het bereik A1:A3 bijvoorbeeld de waarden 5, 25 en 38 bevat, retourneert de formule =VERGELIJKEN(25,A1:A3,0) het getal 2, omdat 25 het tweede item in het bereik is. Tip: Gebruik VERGELIJKEN in plaats van de functies ZOEKEN als u de positie van een item in een bereik nodig hebt in plaats van het item zelf. Hoe bereken je het verschil in Excel? Er zijn een paar manieren om het verschil in Excel te berekenen. Eén manier is het gebruik van de functie "DATEDIF". Deze functie neemt twee argumenten - de begindatum en de einddatum - en geeft het verschil tussen de twee data in dagen. Als de begindatum bijvoorbeeld 1/1/2018 is en de einddatum 1/31/2018, zou de functie DATEDIF 30 (dagen) opleveren.
Een andere manier om het verschil in Excel te berekenen is door de functie "MINUS" te gebruiken. Deze functie neemt twee argumenten - de eerste waarde en de tweede waarde - en geeft het verschil tussen de twee waarden. Bijvoorbeeld, als de eerste waarde 10 is en de tweede waarde 5, dan geeft de MINUS functie 5 terug.
Tenslotte kunt u ook de functie "SUBTRACT" gebruiken om het verschil tussen twee waarden te berekenen. Deze functie neemt ook twee argumenten - de eerste waarde en de tweede waarde - en geeft het verschil tussen de twee waarden. Als bijvoorbeeld de eerste waarde 10 is en de tweede waarde 5, geeft de functie SUBTRACT ook 5 terug.

Wat dit betreft, hoe vaak komt dezelfde waarde voor excel?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke gegevensverzameling in kwestie. In het algemeen geldt echter dat als een waarde in een gegevensreeks voorkomt, deze waarschijnlijk meerdere keren voorkomt.

Door Rajiv

Vergelijkbare artikelen

Hoe wissel je van kolom in word? :: Waar vind ik AutoSom?
Handige links