Huis > W > Waar Vind Ik Autosom?

Waar vind ik AutoSom?

AutoSom bevindt zich op twee locaties: Start > AutoSom en Formules > AutoSom. Nadat u een formule hebt gemaakt, kunt u deze naar andere cellen kopiëren in plaats van dat u de formule steeds opnieuw typt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: hoe werkt subtotaal excel?

Subtotalen invoegen

  1. Als u de kolom wilt sorteren die de gegevens bevat waarop u wilt groeperen, selecteert u die kolom en gaat u naar het tabblad Gegevens.
  2. Klik op het tabblad Gegevens in de groep Overzicht op Subtotaal.
  3. Klik in het vak Bij elke wijziging in op de kolom naar subtotaal.
Wat is een 5 som? Samengevoegd zijn dat vijf appels. Daarom is 1 + 2 + 2 = 5. Hierbij noemt men de getallen 1, 2 en 2 de termen. Het totaal, in ons voorbeeld 5, noemt men de som.

Is de som keer of Plus?

In de wiskunde is de som het resultaat van het optellen van twee of meer getallen bij elkaar. Plus is het wiskundige symbool voor optellen. Daarom is de som plus. Welke 3 getallen zijn samen 50? Er zijn oneindig veel combinaties van drie getallen die opgeteld 50 zijn. Enkele voorbeelden zijn:
3 + 47 = 50
10 + 20 + 20 = 50
13 + 14 + 23 = 50
enz.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Mensen vragen ook: hoe kan je cellen samenvoegen?

Cellen samenvoegen

  1. Klik op de eerste cel en druk op Shift terwijl u op de laatste cel in het bereik klikt dat u wilt samenvoegen. Belangrijk: Zorg ervoor dat slechts één van de cellen in het bereik gegevens heeft.
  2. Klik op Start > Samenvoegen en centreren.
Daarvan, hoe voeg ik 2 kolommen samen in excel? Voeg gegevens uit cellen samen per formule

Selecteer een cel waarin u het resultaat wilt plaatsen, typ deze formule = A1 & "" & B1, A1 en B1 zijn de cellen die u wilt samenvoegen, "" is het scheidingsteken tussen twee celinhoud, druk op Enter en sleep de vulgreep omlaag om de formule op cellen toe te passen.

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Samenvoegen

  1. Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen. Doe dit door te klikken op de eerste cel, in ons voorbeeld is dat cel E3.
  2. Zorg dat in het Lint het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken.
  3. Klik in de groep 'Uitlijning' op Samenvoegen en centreren. Het kan zijn dat u alleen het pictogram ziet.
Hoe maak je in Excel een negatief getal rood? Er zijn twee manieren om een negatief getal rood te maken in Excel. De eerste is om de functie Cellen opmaken te gebruiken. Hiervoor selecteert u de cellen die u wilt opmaken, klikt u op het vervolgkeuzemenu "Opmaak" en selecteert u "Cellen". Op het tabblad "Getallen" selecteert u "Valuta" in de lijst Categorie, en vervolgens selecteert u de kleur "-" rood in de lijst Negatieve getallen.
De tweede manier om negatieve getallen rood te maken is door een voorwaardelijke opmaakregel te gebruiken. Hiervoor selecteert u de cellen die u wilt opmaken, klikt u op het tabblad "Home" en vervolgens op het keuzemenu "Voorwaardelijke opmaak". Selecteer "Celregels markeren" en vervolgens "Minder dan". Typ in het vak Cellen opmaken die kleiner zijn dan "0" (zonder de aanhalingstekens) en selecteer vervolgens de rode kleur in het vervolgkeuzemenu.

Hoe maak je een breuk in Word?

Om in Word een breuk te maken, gebruikt u het menu Invoegen>Vergelijking. Op het tabblad Symbolen selecteert u de breuk die u wilt invoegen in het vervolgkeuzemenu.

Door Wilhelmine

Vergelijkbare artikelen

Hoe lijsten vergelijken in Excel? :: Hoe in Excel optellen en aftrekken?
Handige links