Huis > H > Hoe Tekst Selecteren Op Smartphone?

Hoe tekst selecteren op smartphone?

Om tekst te selecteren, begin je met één woord te selecteren. Dit doe je door lang op één woord te drukken. Het geselecteerde woord krijgt een blauwe achtergrond. Er verschijnen ook 2 pijlhelften aan weerszijden van de selectie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe GPX bestand openen op smartphone?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Klik op 'openen met' na het drukken op de 3 puntjes rechtsboven. U kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app.

Hoe kom ik bij het klembord?

Het klembord opent met een sneltoets.

  1. Gebruik de sneltoets Windows-toets+V.
  2. Is de klembordgeschiedenis nog niet ingeschakeld, dan verschijnt er eerst een leeg venster. Klik op Inschakelen.
  3. In Windows 10 verschijnt de boodschap 'Het klembord is leeg'. In Windows 11 ziet u de tekst 'Nog geen items hier' staan.
Kan niet meer kopieren en plakken in Word? Om te zien of de optie Plakken speciaal is ingeschakeld: Ga naar Bestand > Opties > Geavanceerd. Zorg ervoor dat onder Knippen, kopiëren en plakken de optie Plakopties weergeven wanneer inhoud is geplakt is ingeschakeld.

Waarom doet ctrl c en ctrl v het niet?

Er zijn een paar redenen waarom ctrl c en ctrl v niet werken zoals verwacht. Eén reden is dat de sneltoetsen niet correct zijn toegewezen. Een andere reden is dat het klembord niet correct is geconfigureerd. Ten slotte is het ook mogelijk dat de toepassing die u gebruikt deze sneltoetsen niet ondersteunt. Men kan zich ook afvragen: waar is het klembord van windows? Het klembord is een tijdelijke opslagruimte in het geheugen van de computer. Wanneer u iets kopieert of knipt, worden de gegevens op het klembord opgeslagen. Bij het plakken worden de gegevens opgehaald van het klembord en ingevoegd op de plaats van de cursor.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel karakters is mijn tekst?

Word of LibreOffice kan worden gebruikt om uw document te openen. De Teken Teller kan worden gebruikt om het aantal tekens in een document te tellen.

Daarvan, hoe selecteer je documenten?

Willekeurige mappen en bestanden selecteren

Klik op het eerste bestand of de map die je wilt selecteren (de achtergrond wordt nu blauw), druk vervolgens de Ctrl-knop in en houdt hem ingedrukt, klik op de andere mappen of bestanden die je wilt selecteren (de achtergrond hiervan wordt dan ook blauw).
Hoe selecteer je 1 woord? Tips en Tricks

  1. Eén woord selecteren - dubbelklik met de muis op het betreffende woord.
  2. Een alinea selecteren - klik drie keer snel achterelkaar op een bepaalde alinea.
  3. Een zin selecteren - klik met de muis in een zin terwijl u de CTRL toets ingedrukt houdt.
  4. De hele tekst selecteren - "CTRL + A" selecteert de hele tekst.

Hoe tekst selecteren op tablet?

Een stukje tekst selecteren

Je houdt je vinger op een woord, het woord wordt blauw gekleurd en je versleept de blauwe 'druppels' aan beide kanten van het geselecteerde woord om meer tekst te selecteren. Onmiddellijk komt er een werkbalkje tevoorschijn.
Hoe kan ik meerdere foto's tegelijk selecteren? Er zijn een paar manieren om meerdere foto's tegelijk te selecteren. De eenvoudigste manier is om de Shift-toets op uw toetsenbord ingedrukt te houden en dan te klikken op de eerste en de laatste foto die u wilt selecteren. Alle tussenliggende foto's worden dan geselecteerd. Een andere manier is om de Ctrl (Windows) of Command (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt te houden en dan te klikken op elke afzonderlijke foto die u wilt selecteren.

Welk tekstgedeelte selecteer je met 1 keer klikken in de marge?

Als u in de marge links van de tekst klikt, wordt het hele tekstgedeelte geselecteerd.

Door Romain Palazzi

Vergelijkbare artikelen

Hoe kopieer ik een USB stick? :: Hoe kan ik selecteren met toetsenbord?
Handige links