Huis > W > Wat Kan Ik Met Een Time Capsule?

Wat kan ik met een Time Capsule?

Naast dat het een harde schijf is waarop je kunt back-uppen kun je er ook een extra harde schijf op aansluiten voor nog meer informatie opslag. Je kunt een dubbel netwerk opzetten (een prive en een gastnetwerk of een 2.4Ghz en een 5Ghz), wat ook erg handig is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt een Apple Time Capsule?

Van elk bestand op je Mac kun je een back-up maken met Time Machine. Als de computer kapot gaat, kunt u op elk gewenst moment de volledige inhoud van uw Mac terughalen. Als u per ongeluk bestanden hebt verwijderd, kunt u ze gemakkelijk terugkrijgen.

Waarom Apple AirPort?

De AirPort Extreme is Apple's standaard router: supersnel en via usb uit te breiden met een harde schijf. De Time Capsule heeft als bijzondere functie de mogelijkheid om draadloos Time Machine-reservekopieën op de geïntegreerde harde schijf de maken. De AirPort Express is daarentegen bedoeld om muziek te streamen. Mensen vragen ook: waar vind ik time machine op mac? Open de Time Machine-voorkeuren via het Time Machine-menu in de menubalk. Of kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Time Machine'.

Wat kun je met een AirPort Extreme?

Een AirPort Extreme is een draadloze router waarmee je zonder kabels verbinding kunt maken met het internet. Je kunt hem gebruiken om overal in je huis of kantoor verbinding te maken met het internet, en je kunt er ook bestanden en printers mee delen met andere apparaten in je netwerk. Wat kun je met een Apple AirPort Express? Een Apple AirPort Express is een apparaat waarmee u een draadloos netwerk in uw huis of kantoor kunt creëren. U kunt het gebruiken om verbinding te maken met internet, bestanden te delen en draadloos af te drukken.

Gerelateerde artikelen

Hoe reset je Time Capsule?

Houd de reset-knop ingedrukt met een pen, potlood of rechtgebogen paperclip en wacht tot het statuslampje van het toestel oranje knippert.

Wat kost een wifi versterker?

Wat kost een goede wifi versterker? Een redelijk goed Mesh-systeem dat meerdere Wi-Fi punten in en rondom het huis creëert kost al snel rond de € 200,- en dit kan oplopen tot zelfs wel € 1000,-. De aanschafprijs van Powerline adapters ligt tussen de € 150,- en € 250,- euro. Hoe kan ik een externe harde schijf formatteren op Mac? Externe schijf formatteren

  1. Sluit de harde schijf aan op jouw Mac.
  2. Open het programma Schijfhulpprogramma.
  3. Klik links in de lijst op de externe schijf.
  4. Klik bovenin op Wis.
  5. Geef de te formatteren schijf een naam.
  6. Kies bij structuur een bestandssysteemsoort (hieronder leggen we de verschillen uit).

Dienovereenkomstig, wat is een goede nas voor mac?

Op een Synology NAS kunt u vanaf uw Mac bestanden bewaren en openen. Zo slaat u eenvoudig uw vakantiefoto's op en bekijkt u ze via een Mac of via de Synology app op de iPhone. Een Synology NAS kunt u ook gebruiken als mediaserver of als Time Machine back-up schijf. Waarom Apple stopt met AirPort? Apple heeft aangekondigd dat het zijn AirPort-productlijn zal stoppen. Dit betekent dat de AirPort Express, AirPort Extreme en Time Capsule niet meer verkrijgbaar zijn. Dit besluit is genomen omdat Apple zich volledig wil richten op de ontwikkeling van draadloze technologieën voor zijn andere producten, zoals de iPhone, iPad en Mac. Ook heeft Apple aangegeven dat er steeds meer draadloze routers op de markt komen die beter presteren dan de AirPort-producten.

Dit in overweging nemend, hoe werkt time machine op een mac?

Time Machine is een automatische backup-functie van Apple die werkt met de externe harde schijven of de Time Capsule van een gebruiker. De functie maakt een backup van alle bestanden op de Mac, zodat deze kunnen worden hersteld in geval van een crash of een ander probleem.

Door Tiffi

Vergelijkbare artikelen

Hoe AirPort Express installeren? :: Hoe AirPort Extreme installeren?
Handige links