Huis > W > Waar Vind Ik Time Machine Op Mac?

Waar vind ik Time Machine op Mac?

Open de Time Machine-voorkeuren via het Time Machine-menu in de menubalk. Of kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Time Machine'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dit in overweging nemend, waar staan de bestanden van itunes?

Ga naar de map 'iTunes' (standaard in de map 'Muziek' op je pc) en sleep de map naar het iTunes-venster. De nummers worden nu weer in de bibliotheek weergegeven. Als het bestand 'iTunes Library' zich in deze map bevindt, zijn ook je oorspronkelijke afspeellijsten zichtbaar. Dienovereenkomstig, hoe zet ik mijn bestanden op een externe harde schijf? Bestanden kopiëren via Verkenner

  1. In de linkerkolom van Windows Verkenner met de rechtermuisknop te klikken op het schijfstation of de bestandslocatie die u wilt kopiëren.
  2. Uit het geopende snelmenu te kiezen voor de optie Kopiëren.
  3. Vervolgens in de linkerkolom van Verkenner op de externe harde schijf te klikken.

Hoe bestanden verwijderen van externe harde schijf Mac?

Er zijn een paar verschillende manieren om bestanden van externe harde schijf Mac te verwijderen. Eén manier is om het bestand gewoon van de externe harde schijf naar de prullenbak te slepen. Een andere manier is om het bestand te selecteren en op de commando + delete toetsen te drukken. Er verschijnt dan een bevestigingsdialoogvenster met de vraag of u het bestand echt wilt verwijderen. En nog een vraag, hoe zet je een bestand op een usb stick mac? Om een bestand op een USB-stick op een Mac te zetten, steekt u eerst de USB-stick in de computer. Open vervolgens het Finder-venster en navigeer naar het bestand dat u naar de USB-stick wilt kopiëren. Vervolgens sleept u het bestand naar het USB-stick-pictogram in het Finder-venster. Ten slotte werpt u de USB-stick uit de computer.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat zit er allemaal in een reservekopie iPhone?

Als u een reservekopie van een iPhone, iPad of iPod touch maakt, hebt u een kopie van uw gegevens die u kunt gebruiken als het apparaat ooit wordt vervangen of verloren of beschadigd raakt. Wat moet je doen als je geen reservekopie kan maken? Kan geen reservekopie maken

Controleer of iCloud Drive is ingeschakeld. Ga op je iPhone naar Instellingen > tik op je naam > iCloud > controleer of iCloud Drive is ingeschakeld. Schakel iCloud Drive uit en weer in. Ga op je iPhone naar Instellingen > tik op je naam > iCloud > schakel iCloud Drive uit en weer in.

Hoeveel GB heb je nodig voor een reservekopie?

Ook kun je een reservekopie van je iPhone maken en deze opslaan in je iCloud. Je iCloud-account heeft standaard 5GB opslaggeheugen. Dit is gratis. Bovendien, kan geen verbinding maken met time capsule? Als je een Time Capsule gebruikt als je router, moet je de Time Capsule in de routermodus zetten. Als je de Time Capsule in de bridge-modus gebruikt, wordt de Time Capsule een toegangspunt en kan je er geen verbinding mee maken.

Wat kun je met een AirPort Time Capsule?

Een AirPort Time Capsule is een draadloos netwerkapparaat dat dient als een time machine voor een Mac-computer. Het maakt automatisch een back-up van de Mac op een externe harde schijf. Daarnaast kan de Time Capsule ook worden gebruikt als een normale router voor een draadloos netwerk.

Door Zashin Deemer

Vergelijkbare artikelen

Hoe mails kopieren naar externe harde schijf? :: Hoe maak ik een backup van mijn Mac?
Handige links