Huis > K > Kan Een Apple Airtag Tegen Water?

Kan een Apple AirTag tegen water?

Ondanks dat het mogelijk is om de AirTag zo eenvoudig te openen, blijft het accessoire toch erg waterbestendig. Het apparaatje kan namelijk tot dertig minuten in één meter diep water liggen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Vervolgens, hoe lang gaat de batterij van de airtag mee?

De AirTag bevat een vervangbare CR2032-knoopcelbatterij en staat volgens Apple garant voor een accuduur van ongeveer 1 jaar. Gelukkig kun je te allen tijde het batterijniveau raadplegen zodat je weet hoe lang je de Tag nog kunt gebruiken. Hoe ver kan de AirTag? In principe zou de bluetooth-technologie in de Airtag een bereik tot 100 meter moeten bieden. Als wij het proberen, loopt het bereik buiten inderdaad op tot zo'n 80 à 100 meter.

Hoe AirTag delen met gezin?

Om een AirTag met familie te delen, kunt u de functie "Delen met familie" in de Zoek mijn app gebruiken. Hiermee kunt u uw locatie delen met familieleden, zodat ze altijd kunnen zien waar u bent. U kunt deze functie ook gebruiken om de locatie van uw AirTag met familieleden te delen als u deze kwijtraakt. Kan een AirTag tegen regen? Ja, een AirTag kan tegen regen. Hij is gemaakt van duurzame materialen die ontworpen zijn om waterschade te weerstaan.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Dienovereenkomstig, hoe lang werkt airtag?

Apple AirTag is IP67-gecertificeerd en is dus stof- en waterdicht. Verder heeft het apparaatje een vervangbare batterij die maximaal een jaar meegaat en betaal je er €35 voor. Hoe AirTag batterij vervangen? De AirTag-batterij vervangen

  1. Druk omlaag op de gepolijste roestvrijstalen batterijafdekking van de AirTag en draai linksom tot deze niet verder kan.
  2. Verwijder de afdekking en batterij.
  3. Plaats de nieuwe CR2032 lithium knoopcelbatterij van 3 V met de positieve pool naar boven.

Wat dit betreft, waarom piept airtag?

Wanneer een AirTag wordt verplaatst die een tijdje gescheiden is van degene die hem geregistreerd heeft, wordt er een geluid afgespeeld om mensen in de buurt te waarschuwen. Daarnaast wordt de speaker ook gebruikt om personen te waarschuwen wanneer deze stiekem met een persoon meebeweegt. Wat kan je doen met een AirTag? Een AirTag is een klein, draadloos apparaatje dat je aan kunt hangen aan je sleutelbos, tas of andere spullen. Je koppelt de AirTag met je iPhone of iPad, waarna je de app kunt gebruiken om de locatie van je spullen te volgen. Als je bijvoorbeeld je sleutels kwijt raakt, kun je de app openen en zien waar ze zich bevinden.

Hoe werkt Gezinsdeling?

Als je Family Sharing gebruikt, kunnen andere familieleden aankopen doen die je hebt gedaan, en je kunt ook aankopen doen die zij hebben gedaan. Als je bijvoorbeeld een app koopt, kunnen andere familieleden die de app nog niet hebben, de app ook downloaden. Andere familieleden kunnen ook bestanden delen, zoals foto's, muziek en video's.

Door Kwon Cambra

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik delen met gezin? :: Hoe ver kan de AirTag?
Handige links