Huis > H > Hoe Ver Kan De Airtag?

Hoe ver kan de AirTag?

In principe zou de bluetooth-technologie in de Airtag een bereik tot 100 meter moeten bieden. Als wij het proberen, loopt het bereik buiten inderdaad op tot zo'n 80 à 100 meter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar kan ik mijn AirTag vinden?

Je kunt je AirTag op de kaart bekijken door de Zoek mijn app te openen en de AirTag te selecteren die je wilt zoeken. Als de AirTag zich binnen het bereik van je apparaat bevindt, zie je hem op de kaart.

Wat dit betreft, is een airtag waterdicht?

AirTags hebben een batterij die door de gebruiker verwisseld kan worden, die ongeveer een jaar meegaat. De labels zijn stof- en waterdicht met de IP67-certificering. Wat kan je doen met een AirTag? Met AirTag hoef je nooit meer lang naar je spullen te zoeken. Maak er eentje vast aan je sleutels en stop een andere in je tas. Ze verschijnen automatisch op de kaart in de 'Zoek mijn'‑app, waar je ook kunt zien waar je Apple devices zijn, en waar je familie en vrienden uithangen.

Hoe vervang je de batterij van een AirTag?

Om de batterij van een AirTag te vervangen, moet u een vervangende batterij kopen en deze instructies volgen:
1. Gebruik een kleine kruiskopschroevendraaier om het achterdeksel van de AirTag te verwijderen.
2. Verwijder de oude batterij uit de AirTag.
3. Plaats de nieuwe batterij in de AirTag.
4. Plaats het achterdeksel van de AirTag terug. Bovendien, kan een airtag tegen regen? Ja, een airtag kan tegen regen. Het is gemaakt van een waterbestendig materiaal dat bestand is tegen blootstelling aan water.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je de AirTag voor?

U bent niet afhankelijk van alleen iPhone-bezitters, ook mensen met Android-toestellen kunnen u helpen uw AirTag terug te vinden. De AirTag kan gescand worden met een ingebouwde Near Field Communication chip.

Trouwens, is een airtag handig?

De AirTag is Apple's handige accessoire waarmee je de locatie van je persoonlijke voorwerpen kan bekijken. Ben je bijvoorbeeld je sleutels kwijt? Dankzij de AirTag weet je waar ze zijn en kun je ze terugvinden met een geluidje of de zoekfunctie van je iPhone. Waarom piept AirTag? Wanneer een AirTag wordt verplaatst die een tijdje gescheiden is van degene die hem geregistreerd heeft, wordt er een geluid afgespeeld om mensen in de buurt te waarschuwen. Daarnaast wordt de speaker ook gebruikt om personen te waarschuwen wanneer deze stiekem met een persoon meebeweegt.

Hoe vaak AirTag opladen?

De AirTag kun je niet opladen, maar heeft een kleine batterij die je uiteindelijk moet vervangen. Door de achterkant van de AirTag los te draaien kun je de accu gemakkelijk verwisselen. Het gaat hier om een standaard CR2032-batterij die gewoon bij de supermarkt verkrijgbaar is. Mensen vragen ook: hoe duur wordt de airtag? De prijs van een enkele AirTag is € 29,99. Voor een pakket van vier betaal je € 99,99.

Dus, waarom airtag kopen?

De AirTag is een klein, lichtgewicht apparaatje dat je aan je sleutels, tas of andere spullen kunt bevestigen. Wanneer je iets kwijt raakt waar een AirTag aan hangt, kun je het apparaatje laten zoeken door de 'Zoek mijn'-app op je iPhone, iPad of iPod touch. De app maakt gebruik van het vastgoednetwerk van Apple, waardoor je je spullen sneller kunt terugvinden.

Door German Huisenga

Vergelijkbare artikelen

Kan een Apple AirTag tegen water? :: Hoe werkt GPS tracker kat?
Handige links