Huis > W > Wat Is Een Label Word?

Wat is een label word?

Een label biedt de manier waarop uw organisatie de eigenschappen van een document (of metagegevens over het document) in het document zelf kan opnemen. Een rechts firma moet bijvoorbeeld vragen stellen van vergaderingen met klanten onder de bevoegdheid van een jurist-client.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe adressenlijst maken in Excel?

Start Excel, open een lege werkmap en maak een adressenlijst:

  1. Klik in cel A1 en typ de titel/kop van de eerste kolom, bijvoorbeeld 'Voornaam'.
  2. Klik in cel B1 en typ de titel van de volgende kolom, bijvoorbeeld 'Achternaam'.
  3. Klik in cel C1 en typ de titel van de volgende kolom, bijvoorbeeld 'Adres'.
Hoeveel Etiketten op A4? In één doos zitten 100 A4 stickervellen. In dit geval zijn het dus 400 etiketten van 105mm x 148mm.

Hoe maak ik Etiketten in Word vanuit Excel?

De eenvoudigste manier om etiketten te maken in Word vanuit een Excel-spreadsheet is door de functie Mail Merge te gebruiken. Met deze functie kunt u gegevens uit een gegevensbron, zoals een Excel-spreadsheet, samenvoegen in een Word-document. Om de functie Mail Merge te kunnen gebruiken, moet u eerst uw Excel-spreadsheet instellen als gegevensbron. Hiervoor opent u uw spreadsheet in Excel en selecteert u de gegevens die u wilt gebruiken om uw etiketten te maken. Klik vervolgens op het tabblad "Gegevens" en vervolgens op "Uit andere bronnen". Selecteer "Microsoft Excel" in de lijst met gegevensbronnen en klik op "OK".
Nadat u uw Excel-spreadsheet als gegevensbron hebt ingesteld, opent u een nieuw Word-document. Klik op het tabblad "Mailings" en vervolgens op "Start Mail Merge". Selecteer "Labels" in de lijst met documenttypes en klik op "OK". Selecteer het type etiket dat u wilt gebruiken en klik op "OK".
Vervolgens moet u uw gegevensbron selecteren. Klik op "Ontvangers selecteren" en vervolgens op "Een bestaande lijst gebruiken". Selecteer uw Excel-spreadsheet in de lijst met gegevensbronnen en klik op "Openen".
Nu kunt u de gegevens van uw Excel-spreadsheet in uw Word-document invoegen. Klik hiervoor op de knop "Samenvoegveld invoegen" voor elk veld dat u wilt invoegen. Als u bijvoorbeeld de voornaam, de achternaam en het adres uit uw Excel-spreadsheet wilt invoegen, klikt u drie keer op de knop "Samenvoegveld invoegen".
Klik tenslotte op de knop "Beëindigen & samenvoegen" en selecteer vervolgens "Documenten afdrukken". Dit opent een afdrukdialoogvenster waarin u de printer en het aantal af te drukken exemplaren kunt selecteren. Welke labelprinter PostNL? Er zijn verschillende labelprinters die PostNL aanbiedt:
1. De Epson LabelWorks LW-400 Label Printer is een compacte en betaalbare labelprinter die ideaal is voor gebruik thuis en op kantoor.
2. De DYMO LabelWriter 450 Label Printer is een snelle labelprinter die perfect is voor kantoor en industriële toepassingen.
3. De Brother QL-700 Label Printer is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke labelprinter die perfect is voor gebruik thuis, op kantoor en in de industrie.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Kan Retourlabel niet printen PostNL?

Om je klanten printloze retourlabels aan te bieden heb je een Returnless Pro of Automate account nodig (zie Tarieven pagina). We maken printerloze zendingen aan met behulp van onze koppeling met PostNL Smart Returns. Hiermee maken we antwoordnummer zendingen aan (productcode 2285). En nog een vraag, hoe werkt een verzendlabel? Hoe werkt een verzendlabel? Een verzendlabel bevat informatie die nodig is om het pakket naar de juiste bestemming te leiden en te kunnen volgen. Ze zijn ontworpen om te worden gelezen door mensen en machines, dus ze moeten duidelijk en eenvoudig te scannen zijn.

Hoe haal ik een pakje af in een Pakjesautomaat?

Pakjesautomaat zonder scherm

  1. Schakel eerst bluetooth en je locatie in op je smartphone.
  2. Open de My bpost app en selecteer het pakje dat je wil ontvangen.
  3. Volg de stappen in de app om te connecteren met de Pakjesautomaat en het deurtje springt automatisch open.
  4. Haal je pakje eruit en duw het deurtje van de locker dicht.
Dienovereenkomstig, hoe lang blijft pakket in automaat? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder de grootte en het gewicht van het pakket, de gebruikte verzendmethode en de bestemming van het pakket. In het algemeen blijven de meeste pakketten echter gedurende 1-2 dagen in de automatische modus.

Hoe verstuur ik een pakket naar een PostNL afhaalpunt?

Als u een pakket binnen Nederland verstuurt, kunt u het naar uw lokale PostNL-afhaalpunt brengen. Om het dichtstbijzijnde afhaalpunt te vinden, kun je de PostNL afhaalpuntzoeker gebruiken.
Bij het afhaalpunt vult u een vrachtbrief in. De medewerkers van het afhaalpunt geven je vervolgens een label om op je pakket te plakken. Als je pakket klaar is, kun je het afgeven aan de medewerkers van het afhaalpunt.

Door Eta Muntiyaj

Vergelijkbare artikelen

Welke oplader voor Nintendo Switch? :: Hoe print je een Verzendlabel?
Handige links